Συνολικά 6 νέοι ποδοσφαιριστές βρίσκονται στην λίστα που δήλωσε ο Ολυμπιακός στην UEFA για τα παιχνίδια της φάσης των “32” του Europa League.
Ο λόγος για τους Θανάση Ανδρούτσο (γεννημένος στις 6/5/1997), Γιώργο Μανθάτη (γεννημένος στις 11/5/1997), Δημήτρη Νικολάου (γεννημένος στις 13/8/1998), Παναγιώτη Ρέτσο (γεννημένος στις 9/8/1998), Δημήτρη Σκαφίδα (γεννημένος στις 5/8/1999) και Χρήστο Καράδαη (γεννημένος στις 26/1/1999).
Ο Ανδρούτσος έχει αγωνιστεί μέχρι στιγμής φετος σε 3 παιχνίδια στη διοργάνωση, ενώ ο Μανθάτης σε 5. Σημαντικό χρόνο συμμετοχής έχει πάρει και ο Ρέτσος, ο οποίος έχει παίξει σε 4 ματς. Νικολάου, Σκαφίδας και Καράδαης περιμένουν να κάνουν το ντεμπούτο τους στην Ευρώπη.
Όλοι βρίσκονται στην αναπληρωματική λίστα των “ερυθρολεύκων” και μένει να δούμε κατα πόσο θα χρησιμοποιηθούν απο τον Πάουλο Μπέντο στα δύο παιχνίδια απέναντι στην Οσμανλισπόρ.

