Κυριακή, 22/02/26
Κυριακή, 22 Φεβρουαρίου, 2026
Ολυμπιακός

Έγραψε ιστορία ο Ανδρούτσος! (vid)

Το χρονόμετρο έγραφε 14” όταν ο 19χρονος, Θανάσης Ανδρούτσος, “πλάσαρε” την Λάρισα και άνοιγε το σκορ. Το γκολ αυτό δεν ήταν, μόνο το πρώτο επίσημο με τον Ολυμπιακό, ήταν ιστορικό γκολ.

Ο νεαρός με το γκολ αυτό έκανε την πέμπτη καλύτερη επίδοση στο Ελληνικό πρωτάθλημα, από τότε που υφίσταντο, αλλά παράλληλα έγινε και ο δεύτερος πιο γρήγορος σκόρερ του Ολυμπιακού. Το μοναδικό πιο γρήγορο “ερυθρόλευκο” γκολ είχε πετύχει ο Τάσος Μητρόπουλος σε ματς εναντίον του Λεβαδειακού τη σεζόν 1988-89, στα 11 δευτερόλεπτα.

Ο νεαρός, στις δηλώσεις του στην κάμερα της Nova, έσπευσε να ευχαριστήσει τους συμπαίκτες του. Αναλυτικά τα όσα είπε:

“Χαίρομαι για το τέρμα που πέτυχα. Δεν κατάλαβα ότι ήταν τόσο γρήγορα στο ματς. Θέλω να ευχαριστήσω τους συμπαίκτες μου, γιατί το γκολ δεν το έβαλα μόνος μου, αλλά χάρη σε αυτούς”.

Δείτε το γκολ του νεαρού:

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Νίκη για την ΑΕΚ στη Λιβαδειά!

Η ΑΕΚ πέρασε με νίκη από τη Λιβαδεια, επικρατώντας...

Τρίποντο για τον Βόλο επί του Πανσερραϊκού!

Νίκη για τον Βόλο επί του Πανσερραϊκού με 3-0,...

Από δυο γκολ και… ισοπαλία για Ατρόμητο – Αστέρα!

Ατρόμητος και Αστέρας μοιράστηκαν τον βαθμό της ισοπαλίας μετά...

Εμφατικό τρίποντο για την U17 του Ατρομήτου!

Η ομάδα του Ατρομήτου δεν άφησε πολλά περιθώρια στον...

Πέρασε με… πέμπτη από τη Λιβαδειά η ΑΕΚ!

Η ΑΕΚ έφυγε με νίκη από τη Λιβαδειά, επικρατώντας...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ