Κύπελλο Ελλάδος

Ευκαιριών… συνέχεια στο κύπελλο! (photos)

Δεν είναι λίγοι οι προπονητές, που μέσω των παιχνιδιών του Κυπέλλου,δίνουν” την ευκαιρία σε νεαρούς ταλαντούχους ποδοσφαιριστές να ξεδιπλώσουν το ταλέντο τους στον αγωνιστικό χώρο.

Κάτι αντίστοιχο συνέβη και στις αναμετρήσεις για την Προημιτελική Φάση του Κυπέλλου Ελλάδος.

Η αρχή έγινε από την αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με τον Αστέρα Τρίπολης. Εκεί, ο Μαρίνος Ουζουνίδηςχρησιμοποίησε” δύο πιτσιρικάδες. Ο ένας ήταν ο Τάσος Χαζτηγιοβάννης ο οποίος αγωνίστηκε για περίπου 30‘ , ενώ ο άλλος ήταν ο Στέφανος Ευαγγέλου, που πέρασε (στο 85′) στην θέση του τραυματία Μολέντο.

xatzigiovannis_pao_asteras

Για τον Αστέρα Τρίπολης χρόνο συμμετοχής πήρε ο Γιάννης Μπαστιανός ο οποίος μπήκε στο 69′ αντί του Τσιλιανίδη.

Στην αναμέτρηση του Ολυμπιακού με τον Ατρόμητο χρησιμοποιήθηκαν οι περισσότεροι νεαροί από κάθε άλλο παιχνίδι. Ο Πάουλο Μπέντο χρησιμοποίησε τους Ανδρούτσο, Μανθάτη, Νικολάου, Ρέτσο, ενώ ο Ρικάρντο Σα Πίντο χρησιμοποίησε τους Κατράνη, Λημνιό και Νάτσο.

katranis_olympiacos_atromitos

limnios_olympiacos_atromitos

retsos_olympiacos_atromitos

Στο σημερινό παιχνίδι της ΑΕΚ με τον Πλατανιά, ο μόνος που χρησιμοποιήθηκε ήταν ο Δημήτρης Μεληκιώτης για λίγα λεπτά στις καθυστερήσεις.

Όσον αφορά για το τελευταίο παιχνίδι του διημέρο, αυτό μεταξύ της Ξάνθης και του ΠΑΟΚ, μόνο ένας νεαρός αγωνίστηκε. Ο λόγος για τον Ευθύμη Κουλούρη, ο οποίος έπαιξε για 59′ δίνοντας την θέση του στον Πρίγιοβιτς.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Η Καλαμάτα ανακοίνωσε νεαρό από τον Ολυμπιακό!

Η Καλαμάτα βάζει τις τελευταίες πινελιές στο ρόστερ της...

Ο ΠΑΟΚ ολοκλήρωσε τη μεταγραφή νεαρού από την ΑΕΚ!

Ο ΠΑΟΚ κινήθηκε γρήγορα και αποφασιστικά για να αποκτήσει...

Η Μαρκό ανακοίνωσε νεαρό του Ατρομήτου με δανεισμό!

Η Μαρκό επένδυσε στον νεαρό ποδοσφαιριστή του Ατρομήτου, όπου...

Ο Αστέρας πήρε με δανεισμό νεαρό του Ολυμπιακού!

Ο Αστέρας AKTOR δεν κάνει απλώς μια μεταγραφή —...

Τρομερή Εθνική “εκτοξεύτηκε” στα Προημιτελικά!

Με νύχια και με δόντια, η Εθνική Εφήβων πέρασε...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ