Πέμπτη, 25/04/24
ΠΑΟΚ (U17) - Βέροια (U17)

“Διέσυρε” την Βέροια η U17 του ΠΑΟΚ!

Ο ΠΑΟΚ “διέλυσε” τη Βέροια με 7-1, σε παιχνίδι για την 18η αγωνιστική του Βορείου Ομίλου της Super League U17 και επιβεβαίωσε ξανά πως βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση το τελευταίο διάστημα.

To παιχνίδι δεν είχε ρυθμό στο ξεκίνημα, ωστόσο όταν ο “δικέφαλος του Βορρά” αποφάσισε να “φορτσάρει” δεν κοιταξε πίσω ούτε για μια στιγμή. Μέσα σε τρία λεπτά (27′ έως το 30′) οι γηπεδούχοι πέτυχαν δύο γκολ, με τους Δούμτση και Γκαργκαλατζίδη.

Οι φιλοξενούμενοι μείωσαν στο 60′, όμως μετά ακολούθησε “ασπρόμαυρη” καταιγίδα. Ο Λύρατζης στο 68′ έκανε το 3-1 και ο Γκαργκαλατζίδης στο 73′ πέτυχε το δεύτερο προσωπικό του γκολ και το τέταρτο της ομάδας του. Στο 76′ ο Δούμτσης κυνήγησε μια φάση που αρχικά έμοιαζε χαμένη, με αποτέλεσμα να κάνει το 5-1. Το έκτο γκολ των γηπεδούχων πέτυχε ο Πουρνάρας στο 84΄, ενώ το τελικό 7-1 διαμόρφωσε ο Χατζής στο 88′.

Αυτή ήταν η σερί νίκη για τον ΠΑΟΚ, ο οποίος έφτασε τους 38 βαθμούς και παρέμεινε στο +6 απο την δεύτερη, Ξάνθη, η οποία έχει ένα παιχνίδι λιγότερο. Απ την άλλη η Βέροια παρέμεινε στην θέση και στους 23 βαθμούς έπειτα απο 16 παιχνίδια.

Οι συνθέσεις:

Η σύνθεση της U17 του ΠΑΟΚΣυλλέκτης, Λύρατζης, Γεωργιάδης, Βουτσάς, Μιχαηλίδης (75′ Διαμαντής), Μανιώτης (46′ Χατζής), Σαλαμούρας, Τσιγγάρας (80′ Μπούμπας), Βρακάς (75′ Πουρναράς), Δούμτσης (80′ Καλουτσικίδης), Γκαργκαλατζίδης.

Η σύνθεση της U17 της Βέροιας: Αναμένεται

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Ιταλία

Στη Γιουβέντους μιλούν με τον… αντί – Αλέγκρι!

Ο Μασιμιλιάνο Αλέγκρι δύσκολα θα παραμείνει στον πάγκο της Γιουβέντους, με τις πρώτες πληροφορίες να αναφέρουν τον......
Άρης

Στην Κρήτη για ταλέντα ο Άρης!

Ο Άρης ψάχνει να βρει νεαρούς ποδοσφαιριστές για την Ακαδημία του και έτσι ξεκινά δοκιμές στους μελλοντικούς...
Σαουδική Αραβία

Ο Ράκιτιτς δείχνει το… μέλλον του Μόντριτς!

Ο Κροάτης αστέρας κοιτάζει πως να... φέρει το φιλαράκι του στα λημέρια του, για να συνεχίσει την...
Κωνσταντίνος Κωστούλας

Έχει έναν… βράχο με μέλλον ο Ολυμπιακός! (photos/vid)

Η μεγάλη επιτυχία του Ολυμπιακού έχει φέρει αρκετούς νεαρούς ποδοσφαιριστές στο... Ευρωπαϊκό προσκήνιο, που άφησαν θετικές εντυπώσεις. Συνεχίζοντας...
Γερμανία

Τούρκικο ενδιαφέρον για τον νεαρό Τζόλη!

Ο Χρήστος Τζόλης κάνει... παπάδες με την Φορτούνα Ντίσελντορφ, με το ενδιαφέρον να μεγαλώνει ολοένα και περισσότερο. Ο...