Λάρισα

Δανεικός στην Θύελλα Ραφήνας ο Παπαδόπουλος!

Ο 19χρονος άσος της U20 της Λάρισας, Λευτέρης Παπαδόπουλος δόθηκε δανεικός στην Θύελλα Ραφήνας, προκειμένου να πάρει παιχνίδια στα πόδια του.

Η Θύελλα αγωνίζεται στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής και ο Παπαδόπουλος έχει περάσει ξανά απο την ομάδα στο παρελθόν. Ο νεαρός ποδοσφαιριστής έχει συμβόλαιο με την ΑΕΛ για τα επόμενα 4,5 χρόνια και το καλοκαίρι αναμένεται να επιστρέψει στον Θεσσαλικό Κάμπο και να τσεκαριστεί ξανά απο τους “βυσσινί”.

Στην επίσημη ανακοίνωση της η Θύελλα Ραφήνας αναφέρει:

“Σε γνωστά μονοπάτια επιστρέφει ο Λευτέρης “Λέτο” Παπαδόπουλος. Ο νεαρός ταλαντούχος ποδοσφαιριστής παραχωρήθηκε από την Α.Ε.Λ. με υποσχετική έως τον Ιούνιο και θα φορέσει και πάλι την φανέλα των “Λιγνιτωρύχων”. Ο πρόεδρος και τα μέλη της διοίκησης ευχαριστούν θερμά τον πρόεδρο της Α.Ε.Λ. κ.Αλέξη Κούγια για την κατανόηση και τις διευκολύνσεις στο θέμα της παραχώρησης του ποδοσφαιριστή.
Καλωσορίζουμε τον Λευτέρη και του ευχόμαστε ότι καλύτερο”.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Έφυγε με… τρίτη από τη Λάρισα ο Ατρόμητος!

Ο Ατρόμητος έφυγε από τη Λάρισα, επικρατώντας με 3-0,...

Νικηφόρο πέρασμα από την Κρήτη για την ΑΕΚ!

Η ΑΕΚ πέρασε με νίκη από την έδρα του...

Διπλό για τον Ολυμπιακό στην Κηφισιά!

Νίκη για τον Ολυμπιακό, όπου επικράτησε με 4-1 της...

Νίκη για τον Άρη επί του Αστέρα!

Μεγάλη νίκη για τον Άρη, όπου επικράτησε με 1-0...

Ένα και… καλό για την U19 της ΑΕΚ επί του ΟΦΗ!

Η ΑΕΚ κατάφερε να βρει το ένα γκολ για...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ