Παρασκευή, 19/04/24
Ολυμπιακός

Ανδρούτσος: “Πάμε να πάρουμε την πρόκριση”!

Ο Ολυμπιακός φιλοξενείται σήμερα (23/2 18:00) απο την Οσμάνλσιπορ στον επαναληπτικό αγώνα για τους “32” του Europa League. Ο 19χρονος χαφ των “ερυθρολεύκων”, Θανάσης Ανδρούτσος (γεννημένος στις 6/5/1997) έδωσε το “σύνθημα” για πρόκριση στους “16” της διοργάνωσης.

Για να προκριθούν, οι “Πειραιώτες” πρέπει να σκοράρουν τουλάχιστον μια φορά, καθώς το πρώτο παιχνίδι είχε ολοκληρωθεί ισόπαλο χωρίς τέρματα. Σύμφωνα με τον νεαρό ποδοσφαιριστή αυτό θα γίνει μόνο αν ο ίδιος και οι συμπαίκτες παρουσιαστούν απόλυτα συγκεντρωμένοι μέσα στο γήπεδο.

Διαβάστε αναλυτικά όσα δήλωσε ο Θανάσης Ανδρούτσος:

Για την εκτίμηση του για το σημερινό ματς: “Το πρώτο ματς ήταν πολύ δυνατό. Βέβαια το αφήσαμε πίσω. Το αποτέλεσμα είναι ανοιχτό. Έχουμε έρθει εδώ πολύ συγκεντρωμένοι και πάμε να πάρουμε την πρόκριση”.

Για την απόφαση του προπονητή να χρησιμοποιεί πολλά παιδιά από την Ακαδημία: “Σίγουρα αισθανόμαστε πολύ ωραία, αλλά είμαστε και επαγγελματίες ποδοσφαιριστές και νιώθουμε μέλη της πρώτης ομάδας. Σίγουρα γίνεται πολύ καλή δουλειά στην Ακαδημία και συνεχίζει να γίνεται. Εμείς από την άλλη, έχουμε ενταχθεί στην πρώτη ομάδα και είμαστε έτοιμοι για όλα”.

Για το ότι ο Ολυμπιακός δεν σκόραρε στα δύο τελευταία ματς: “Έχουμε δουλέψει στην προπόνηση, όχι το τελείωμα της φάσης αλλά πώς να βρεθούμε στο τελείωμα. Όπως έχει πει και ο προπονητής μας, άμα είμαστε απόλυτα συγκεντρωμένοι, σίγουρα στην τελική προσπάθεια θα είμαστε θετικοί και θα πάρουμε το αποτέλεσμα”.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Ολυμπιακός

Με ήρωα τον Τζολάκη στους… “4” ο Ολυμπιακός!

Ο Ολυμπιακός κατάφερε να πάρει την μεγάλη πρόκριση στους "4" του Conference League, με τον νεαρό τερματοφύλακα...
Top10

Μια 10αδα από κορυφαίους… που ΔΕΝ σήκωσαν το ΤσουΛου!

Πολλοί αστέρες έχουν καταφέρει πολλά στην καριέρα τους, ωστόσο δεν κατάφεραν να φτάσουν στην κατάκτηση του Champions...
Top5

Οι… τεμπέληδες τερματοφύλακες που πέρασαν από το ποδόσφαιρο!

Ανά την ιστορία του ποδοσφαίρου, έχουν καταγραφεί και “τζάμπα” περιπτώσεις ποδοσφαιριστών που πληρώνονταν χωρίς να παίρνουν καν...
Super League 2 U19

Το πρόγραμμα της 10ης αγωνιστικής της Super League 2...

Η Super League 2 U19 φέρνει ματσάρες με την 10η αγωνιστική της, που κάνει σέντρα το Σαββατοκύριακο. Αναλυτικά...
Ολυμπιακός (U19)

Ραντεβού με την… ιστορία για τον Ολυμπιακό!

Ο Ολυμπιακός ετοιμάζεται για μια μεγάλη μάχη αύριο (15:00) κόντρα στην Γαλλική Ναντ, για μια θέση στον...