Πέμπτη, 25/04/24
ΠΑΟΚ

Ανανέωσε στον ΠΑΟΚ ο Σιαμπάνης! (photo)

Την επέκταση του συμβολαίου του Μάριου Σιαμπάνη (γεννημένος στις 28/09/1999), έως το 2019, γνωστοποίησε με επίσημη ανακοίνωση της η ΠΑΕ ΠΑΟΚ!

Ο “δικέφαλος” του βορρά “επιβραβεύει” ουσιαστικά τον νεαρό κίπερ για τις φετινές εξαιρετικές του εμφανίσεις σε Super League U20 και UEFA Youth League.

Πρέπει να επισημάνουμε, ότι εκτός από τον Μάριο Σιαμπάνη, ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ έως το 2019 θα είναι και ο Αχιλλέας Πούγγουρας (γεννημένος στις 13/12/1995)

siabanis_pouggouras

Αναλυτικά η ανακοίνωση του “δικεφάλου“:

Ο Αχιλλέας Πούγγουρας έφτασε στον Δικέφαλο το 2012 από τον Προμηθέα Λάρισας και αποτέλεσε βασικό στέλεχος της U20 του ΠΑΟΚ κατακτώντας το πρωτάθλημα της Super League την σεζόν 2013-14. Την επόμενη αγωνιστική περίοδο έκανε το ντεμπούτο του με την πρώτη ομάδα, με τον Άγγελο Αναστασιάδη να τον περνά σαν αλλαγή σε μία αναμέτρηση κόντρα στην Βέροια. Ο τεχνικός του ΠΑΟΚ είχε διακρίνει τις ικανότητές του στα οικογενειακά φιλικά και του έδωσε την…προαγωγή. Την περσινή σεζόν παραχωρήθηκε δανεικός στην Βέροια, με την φανέλα της οποίας πραγματοποίησε μία γεμάτη σεζόν στην Super League. Το καλοκαίρι ο Βλάνταν Ίβιτς τον πήρε μαζί του στην προετοιμασία της ομάδας και αποφάσισε να του δώσει μία θέση στο φετινό ρόστερ του Δικεφάλου.

Ο βενιαμίν της πρώτης ομάδας του ΠΑΟΚ,  Μάριος Σιαμπάνης, ήρθε στον Δικέφαλο το 2013 από τον Παύλο Μελά. Είναι διεθνής κόντρα σε ηλικιακά μεγαλύτερους αντιπάλους, μετρά δύο γεμάτες σεζόν στην U17 του ΠΑΟΚ, με την οποία πέρυσι κατέκτησε το πρωτάθλημα της Super League και φέτος πέραν από τερματοφύλακας της Κ20 του ΠΑΟΚ έχει τον ρόλο του τρίτου πορτιέρε της πρώτης ομάδας“.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Super League U19

Με δυο μεγάλα ντέρμπι έρχεται η Super League U19!

Το πρωτάθλημα της Super League U19 φτάνει στο τέλος του, με τον Ολυμπιακό να έχει ένα μικρό...
Ιταλία

Στη Γιουβέντους μιλούν με τον… αντί – Αλέγκρι!

Ο Μασιμιλιάνο Αλέγκρι δύσκολα θα παραμείνει στον πάγκο της Γιουβέντους, με τις πρώτες πληροφορίες να αναφέρουν τον......
Άρης

Στην Κρήτη για ταλέντα ο Άρης!

Ο Άρης ψάχνει να βρει νεαρούς ποδοσφαιριστές για την Ακαδημία του και έτσι ξεκινά δοκιμές στους μελλοντικούς...
Σαουδική Αραβία

Ο Ράκιτιτς δείχνει το… μέλλον του Μόντριτς!

Ο Κροάτης αστέρας κοιτάζει πως να... φέρει το φιλαράκι του στα λημέρια του, για να συνεχίσει την...
Κωνσταντίνος Κωστούλας

Έχει έναν… βράχο με μέλλον ο Ολυμπιακός! (photos/vid)

Η μεγάλη επιτυχία του Ολυμπιακού έχει φέρει αρκετούς νεαρούς ποδοσφαιριστές στο... Ευρωπαϊκό προσκήνιο, που άφησαν θετικές εντυπώσεις. Συνεχίζοντας...