Πέμπτη, 25/04/24
Παναθηναϊκός

Αξιολόγησε ταλέντα ο Παναθηναϊκός! (photos)

Το Σαββατοκύριακο που πέρασε ο Παναθηναϊκός διοργάνωσε στο γήπεδο της “Λεωφόρου” το “5ο skills tournament”, με τη συμμετοχή 140 παιδιών απο τις σχολές των “πρασίνων” σε διάφορα μέρη της Ελλάδας.

Το camp αφορούσε παιδιά τα οποία είναι 12-13 ετών και προέρχονταν απο τις σχολές του Παναθηναϊκού στην Λαμία, την Δράμα, την Αλεξανδρούπολη, την Κρήτη και βέβαια την Αθήνα.

Το παρών στο “event” έδωσε ο πρόεδρος των σχολών, Βασίλης Κωνσταντίνου, οι προπονητές όλων των μικρών τμημάτων υποδομής  και φυσικά ο διευθυντής της ακαδημίας, Τάκης Φύσσας, ο οποίος μίλησε στα παιδιά και τους συμβούλεψε:

“Δεν πρέπει να έχετε άγχος αλλά να απολαύσετε την εμπειρία του να μπορέσετε να κάνετε προπόνηση σε αυτό το γήπεδο και να το ευχαριστηθείτε. Έτσι θα δείξετε και τις δυνατότητες σας. Σήμερα είναι μια μέρα μόνο, μια προπόνηση που μπορεί και να μην είστε καλοί, να ξέρετε ότι σας παρακολουθούμε συνέχεια οπότε μην έχετε άγχος”.

Οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού σημείωναν τα πάντα στα μπλοκάκια τους και αναμένεται να καλέσουν στο “Γ. Καλαφάτης” όσα παιδιά ξεχώρισαν, προκειμένου να προπονηθούν με τα τμήματα υποδομής του “τριφυλλιού”.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Ιταλία

Στη Γιουβέντους μιλούν με τον… αντί – Αλέγκρι!

Ο Μασιμιλιάνο Αλέγκρι δύσκολα θα παραμείνει στον πάγκο της Γιουβέντους, με τις πρώτες πληροφορίες να αναφέρουν τον......
Άρης

Στην Κρήτη για ταλέντα ο Άρης!

Ο Άρης ψάχνει να βρει νεαρούς ποδοσφαιριστές για την Ακαδημία του και έτσι ξεκινά δοκιμές στους μελλοντικούς...
Σαουδική Αραβία

Ο Ράκιτιτς δείχνει το… μέλλον του Μόντριτς!

Ο Κροάτης αστέρας κοιτάζει πως να... φέρει το φιλαράκι του στα λημέρια του, για να συνεχίσει την...
Κωνσταντίνος Κωστούλας

Έχει έναν… βράχο με μέλλον ο Ολυμπιακός! (photos/vid)

Η μεγάλη επιτυχία του Ολυμπιακού έχει φέρει αρκετούς νεαρούς ποδοσφαιριστές στο... Ευρωπαϊκό προσκήνιο, που άφησαν θετικές εντυπώσεις. Συνεχίζοντας...
Γερμανία

Τούρκικο ενδιαφέρον για τον νεαρό Τζόλη!

Ο Χρήστος Τζόλης κάνει... παπάδες με την Φορτούνα Ντίσελντορφ, με το ενδιαφέρον να μεγαλώνει ολοένα και περισσότερο. Ο...