Λάρισα U20

Ζιάκας: “Δεν είναι αυτοσκοπός μας η νίκη”!

Ο προπονητής της U20 της Λάρισας, Μίλτος Ζιάκας, στάθηκε στην εικόνα της ομάδας του, αλλά δήλωσε και την επιθυμία του να αγωνίζονται νέα παιδιά στην πρώτη ομάδα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις:

“Νομίζω πως είμαστε σε καλό δρόμο, θέλουμε όμως πάρα πολύ δουλειά ακόμα. Δεν είναι αυτοσκοπός μας να κερδίζουμε τα παιχνίδια. Θέλουμε να το πετυχαίνουμε κι αυτό, αλλά δεν είναι ο βασικός μας στόχος.

Εμείς θέλουμε να δημιουργήσουμε παίκτες που θα παίξουν στην ΑΕΛ. Όσο και αν πιστεύουν πολλοί στην Ελλάδα πως δεν γίνεται να επιτευχθεί κάτι τέτοιο, νομίζω πως τα επόμενα χρόνια εμείς θα το πετύχουμε γιατί είμαστε ΑΕΛ. Είμαστε πολλοί άνθρωποι που συνεργαζόμαστε και υπάρχει η διάθεση από την κορυφή μέχρι τον τελευταίο στην ομάδα.”

Σχετικά με τους ποδοσφαιριστές που ξεπέρασαν το όριο ηλικίας: “Εγώ το τελευταίο διάστημα δεν έχω τους παίκτες που έχουν γεννηθεί το 1996. Μπήκαν στην ομάδα πιο μικροί παίκτες ηλικιακά.

Αν και στην ομάδα δημιουργείται μία ανισορροπία γιατί έπαιζαν μεγαλύτεροι παίκτες, εγώ χαίρομαι με αυτή τη κατάσταση, γιατί για να δημιουργήσεις παίκτες πρέπει σε αυτές τις ομάδες να παίξουν μικρότεροι. Έτσι όταν φτάσει το κρίσιμο σημείο να είναι έτοιμοι για την ΑΕΛ.

Τώρα αν πάμε στη λογική να έχουμε μεγαλύτερους παίκτες για να έχουμε μία καλή ομάδα Νέων απλά αυτό δεν γίνεται να με εκφράσει. Θέλω να παρουσιάζουμε τη σημερινή εικόνα που είχαμε σε κάθε παιχνίδι”.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΗΠΑ

“Δεν ήθελα να φύγω από την Μπαρτσελόνα” – Ανακοίνωσε…...

Ο Αργεντινός αστέρας αναφέρθηκε στην απόφαση του να αποχωρήσει από τη Μπαρτσελόνα, αλλά και το πότε θα...
Εθνική Ανδρών

“Δεν είναι αποτυχία, είναι βήματα προς την επιτυχία”!

Η Εθνική μας ομάδα δεν κατάφερε να προκριθεί κόντρα στη Γεωργία, με αποτέλεσμα να επικρατεί απογοήτευση. Ο Οδυσσέας...
ΠΑΟΚ

“Ενα εξωπραγματικό ταλέντο”!

Ο Προπονητής του ΠΑΟΚ μίλησε για το μεγάλο του ταλέντο, λέγοντας τα καλύτερα λόγια. Ο Ραζβάν Λουτσέσκου έκανε...
Παναθηναϊκός

Τσεκάρει ταλέντο της Φενέρ ο Παναθηναϊκός!

Ο Παναθηναϊκός φέρεται να τσεκάρει την περίπτωση του νεαρού Τούρκου ποδοσφαιριστή, που ξεχώρισε ο Φατίχ Τερίμ. Όπως υποστηρίζει...
UEFA

Νέοι τρόποι διεξαγωγής για τις Ευρωπαϊκές διασυλλογικές διοργανώσεις της...

Η έκδοση 2024/25 του UEFA Champions League θα έχει νέα μορφή. Εξηγούμε τι θα αλλάξει, τι θα...