Αστέρας Τρίπολης

“Βλέπει” Καριόκα η Σάλτσμπουργκ!

Τα “δίχτυα” της στην Ελλάδα και συγκεκριμένα στον Αστέρα Τρίπολης απλώνει η Αυστριακή Σάλτσμπουργκ, η οποία παρακολουθεί στενά τον 20χρονο δεξιό οπισθοφύλακα των “Αρκάδων”, Ίγκορ Καριόκα (γεννημένος στις 21/09/1996).

Ο νεαρός ποδοσφαιριστής “άρπαξε” την ευκαιρία που του έδωσε ο Δημήτρης Ελευθερόπουλος και έχει καθιερωθεί πλέον στο ρόστερ του Αστέρα. Έχει αγωνιστεί σε 14 παιχνίδια φέτος σε όλες τις διοργανώσεις και έχει αφήσει πολύ καλές εντυπώσεις.

Άνθρωποι της Σάλτσμπουργκ τον έχουν παρακολουθήσει σε αρκετά παιχνίδια και έχουν διαμορφώσει πολύ καλή άποψη για τις ικανότητες του. Μένει να δούμε αν θα κάνουν κάποια κίνηση άμεσα ή αν θα περιμένουν μέχρι το καλοκαίρι, όταν και ο 20χρονος αμυντικός θα έχει ακόμη περισσότερες εμπειρίες.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Η ΑΕΚ απέκτησε το Next Big Thing του Πανιωνίου!

Η ΑΕΚ κινήθηκε γρήγορα και αποφασιστικά για να εξασφαλίσει...

Ανακοίνωσε νεαρό από τη Χαλ ο Παναθηναϊκός!

Ο Παναθηναϊκός στράφηκε στην αγορά με το βλέμμα στο...

Απέκτησε “λαβράκι” για την U14 του ο Παναθηναϊκός!

Ο Λάζαρος Υψηλός, γεννημένος το 2013, αναχωρεί από την...

Ο ΠΑΟΚ πήρε δυο νέα ταλεντάκια στην Ακαδημία του!

Ο ΠΑΟΚ ενισχύει τις ακαδημίες του με δύο σημαντικές...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ