Κυριακή, 08/09/24
Παράξενα

Τα 10 πιο “περίεργα” ποδοσφαιρικά σουβενίρ του 2016! (photos)

ΔΟΚΙΜΑΣΤΙΚΑ - TRIALS

Πληροφορίες - Ανακοινώσεις

Ακόμα και ο οπαδός με την πιο ακραία φαντασία μιας ποδοσφαιρικής ομάδας δε θα μπορεί να διανοηθεί ότι υπάρχουν πλέον ομάδες που λανσάρουν στις μπουτίκ τους… σκουπιδοτενεκέδες και καραμέλες με τα σήματα τους. Ναι καλά ακούσατε, εν έτη 2016 τα κασκόλ, οι φανέλες, τα μπρελόκ άντε και καμιά μπάλα δεν είναι τα μόνα που μπορεί να βρει κάποιος σε μπουτίκ ομάδων.

Προσωρινά τατουάζ Χαρτλπουλ

podosferika_souvenir_2016 (2)

Το να είσαι οπαδός αποκλειστικά της Χάρλτπουλ, μιας ομάδας που βολοδέρνει μεταξύ τρίτης και τέταρτης κατηγορίας θέλει ιδιαίτερη δύναμη ψυχής και κότσια. Πόσο μάλλον να αποφασίσεις να κάνεις και το τατουάζ του σήματος της ομάδας , έστω και προσωρινά! Μια μέθοδος που μας πάει σε παλιές εποχές, τότε που σε γνωστή μάρκα με τυρογαριδάκια η συγκεκριμένη επιλογή προσφερόταν απλόχερα με κάθε αγορά με ένα σακουλάκι

Κάρτα SIM Σέφιλντ Γιουνάιτεντ

podosferika_souvenir_2016 (1)

H ιστορική ομάδα από το Σέφιλντ μπορεί να μην έχει καταφέρει να προβιβαστεί στη Τσάμπιονσιπ ακόμα αλλά από δημιουργικότητας δε πάει πίσω! Πλέον οι φίλοι της που αγοράζουν νέο κινητό θα μπορούν να αγοράσουν μια κάρτα SIM με τα διακριτικά της ομάδα τους. Χρήσιμο; Όχι! Ευφάνταστο; Ναι!

Πώμα για το νεροχύτη Ζυρίχη

podosferika_souvenir_2016 (3)

Δε τους φτάνει ο πόνος του να βλέπουν την ομάδα τους να αγωνίζεται στη Β’Εθνική της Ελβετίας μετά από πολλά χρόνια, οι οπαδοί της Ζυρίχης έχουν να αντιμετωπίσουν και το…τρολάρισμα των ιθυνόντων της ,που ένα ωραίο πρωινό αποφάσισαν πως ένα πώμα νεροχύτη θα είναι πιο ενδιαφέρον αν έχει το σήμα της ομάδας!

Συνδετήρες Φιορεντίνα

podosferika_souvenir_2016 (4)

Είναι κάτι παραπάνω από σίγουρο ότι όποιος οπαδός της Φιορεντίνα είδε το συγκεκριμένο σουβενίρ, θα το προσπέρασε δίχως δεύτερη σκέψη! Τόσα ωραία πράγματα υπάρχουν ρε αδερφέ, κασκόλ, φανέλες και άλλα πολλά! Στους συνδετήρες θα κολλήσουμε;

Lego LA Galaxy

podosferika_souvenir_2016 (5)

Αν ποτέ έλεγαν σε Μπέκαμ και Τζέραρντ ότι πρώην ομάδα τους θα έβγαζε σουβενίρ Lego, θα το σκεφτόταν πολύ σοβαρά για να αγωνιστούν με τα χρώματα της στα γήπεδα των Ηνωμένων Πολιτειών!

Σκουπιδοτενεκές Γκλάντμπαχ

podosferika_souvenir_2016 (6)

Αν νομίζατε αγαπητοί αναγνώστες ότι τα έχετε διαβάσει όλα, γελιέστε οικτρά. Οι άνθρωποι της Γκλάντμπαχ προφανώς δεν έμειναν ικανοποιημένοι από τα καθημερινά και συνηθισμένα σουβενίρ στις μπουτίκ και αποφάσισαν ότι μια καλή ιδέα θα ήταν ο σκουπιδοτενεκές με το σύμβολο της ομάδας! Πρωτότυπη κίνηση αν εξαιρεθεί το γεγονός ότι ένας κακοπροαίρετος μπορεί να συνδυάσει το πέταγμα των σκουπιδιών με την ομάδα, κάτι διόλου τιμητικό!

Καραμέλες Tic Tac Άρσεναλ

podosferika_souvenir_2016 (7)

Τι πιο φυσιολογικό από το να αγοράσεις από τη μπουτικ καραμέλες με το λογότυπο της Άρσεναλ! Ίσως γι κάτι τέτοιες ιδέες να είναι προβληματισμένος ο Βενγκέρ κατά τη διάρκεια ενός αγώνα, πέρα από τα καθαρά αγωνιστικά!

Bingo Μίλαν

podosferika_souvenir_2016 (8)

Όσο προχωράει η λίστα, τόσο πιο κατανοητή γίνεται πόση τρέλα υπάρχει στον κόσμο και δη στον ποδοσφαιρικό!

Παπιγιόν Μάλμε

podosferika_souvenir_2016 (9)

Αν κυκλοφορήσεις ένα βράδυ στο Μάλμε της Σουηδίας με το παπιγιόν με το λογότυπο της ομάδας , σημαίνει ότι ζεις με ρίσκο τη ζωή. Γιατί πέρα από το ότι θα νευριάσεις τους οπαδούς των αντίπαλων ομάδων που κυκλοφορείς με διακριτικό της Μάλμε, κινδυνεύεις να χλευαστείς και από φιλάθλους της ίδιας ομάδας που υποστηρίζεις! Όλα δηλαδή εναντίον σου!

Σουβέρ του Cameron Jerome Νοριτς

podosferika_souvenir_2016 (10)

Πλέον το να πίνεις καφέ αποκτά μια επιπλέον απόλαυση! Δε το πιστεύετε; Κι αν σας πούμε ότι παράλληλα θα έχετε άμεση οπτική επαφή με τον “killer” της Νόριτς που ακούει στο όνομα Cameron Jerome.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Λάρισα

Πήρε νεαρό τερματοφύλακα από τον Ατρόμητο η Λάρισα!

Η Λάρισα προχώρησε στην απόκτηση του νεαρού τερματοφύλακα, όπου ανακοινώθηκε με κάθε επισημότητα. Ο λόγος για τον 21χρονο,...
Γερμανία

Θρήνος για νεαρό προπονητή της U19 της Άιντραχτ!

Η Άιντραχτ Φρανκφούρτης θρηνεί τον χαμό του Χέλγκε Ράσε, ο οποίος έχασε τη ζωή του σε τροχαίο...
Παναιτωλικός Ακαδημία

“Το ελληνικό ποδόσφαιρο έχει πολλά παιδιά που χάνονται”!

Ο Τάσος Θέος έχοντας αρκετή εμπειρία από νεαρούς ποδοσφαιριστές ρωτήθηκε για το "καυτό" αυτό ζήτημα του Ελληνικού...
Εθνική Κορασίδων (U17)

“Χ”αλάστηκε η Εθνική Κορασίδων με την Βόρεια Ιρλανδία!

Η Εθνική Κορασίδων ήρθε ισόπαλη 2-2 με την αντίστοιχη της Βόρειας Ιρλανδίας στο δεύτερο μεταξύ τους φιλικό...
Νίκη Βόλου

Δυο ταλέντα του Παναθηναϊκού ανακοινώθηκαν… σε ομάδα της Super...

Στη Νίκη Βόλου θα συνεχίσουν την καριέρα του οι δυο νεαροί ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού, όπου θα βρεθούν...