Σάββατο, 27/07/24
Αγγλία

Τα κορυφαία wonderkids της Premier League! (part1) (photos/vids)

ΔΟΚΙΜΑΣΤΙΚΑ - TRIALS

Πληροφορίες - Ανακοινώσεις

Στην φετινή Premier League μπορεί να ξεχωρίζουν ονόματα όπως ο Αζάρ, ο Πογκμπά, ο Κουτίνιο, ο Οζίλ και ο Κέιν, παρόλα αυτά δεν είναι λίγα και τα… “wonderkids” που μέχρι τώρα έχουν “μαγνητίσει” τα βλέμματα.

Το talentabout.gr σας παρουσιάζει μερικά από αυτά τα…“αστεράκια” που ενδεχομένως στο μέλλον να λάμψουν στα Αγγλικά γήπεδα:

19. Ντομίνγκος Κουίνα (Γουέστ Χαμ)

Ο Ντομίνγκος Κουίνα είναι γεννημένος στις 18/11/1999 και κατάγεται από την Πορτογαλία. Αγωνίζεται στην θέση του κεντρικού μέσου και την φετινή σεζόν με την πρώτη ομάδα της Χαμ, μετράει μόλις 3 επίσημες συμμετοχές (2 στα προκριματικά του Europa League και 1 στο League Cup). Παρόλα αυτά έχει αγωνιστεί 9 φορές με την U23 των “Hammers” πετυχαίνοντας 1 γκολ και μοιράζοντας 1 ασίστ.

18. Άνχελ Γκόμες (Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ)

Ο Άνχελ Γκόμες είναι γεννημένος στις 31/08/2000 και κατάγεται από την Πορτογαλία. Αγωνίζεται στην θέση του επιτελικού μέσου και αποτελεί ένα από τα αναπόσπαστα κομμάτια της U18 της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

17. Χάρβει Μπάρνς (Λέστερ Σίτι)

Ο Χάρβει Μπάρνς είναι γεννημένος στις 09/12/1997 και κατάγεται από την Αγγλία. Αγωνίζεται στην θέση του κεντρικού μέσου και την φετινή σεζόν με την πρώτη ομάδα της Λέστερ, μετράει μόλις 4 επίσημες συμμετοχές (3 στο League Cup και 1 στο Champions League). Παρόλα αυτά έχει αγωνιστεί 15 φορές με την U23 των “Αλεπούδων” πετυχαίνοντας 5 γκολ και μοιράζοντας 4 ασίστ.

harvey_barnes_leicester

16. Άινσλι Μάιτλαντ-Νάιλς (Άρσεναλ)

Ο Άινσλι Μάιτλαντ-Νάιλς είναι γεννημένος στις 29/08/1997 και κατάγεται από την Αγγλία. Αγωνίζεται στην θέση του δεξιού χαφ και την φετινή σεζόν με την πρώτη ομάδα της Άρσεναλ, μετράει μόλις 4 επίσημες συμμετοχές (3 στο League Cup και 1 στην Premier League). Παρόλα αυτά έχει αγωνιστεί 7 φορές με την U23 των “Gunners”.

15. Ζοέλ Ασόρο (Σάντερλαντ)

Ο Ζοέλ Ασόρο είναι γεννημένος στις 27/04/1999 και κατάγεται από την Σουηδία. Αγωνίζεται στην θέση του σέντερ φορ και την φετινή σεζόν με την πρώτη ομάδα της Σάντερλαντ, μετράει μόλις 3 επίσημες συμμετοχές (2 στο League Cup και 1 στην Premier League). Παρόλα αυτά έχει αγωνιστεί 8 φορές με την U23 των “μαύρων γάτων” πετυχαίνοντας 2 γκολ και μοιράζοντας 1 ασίστ.

14. Τζος Τάιμον (Χαλ Σίτι)

josh_tymon_hull_city

Ο Τζός Τάιμον είναι γεννημένος στις 22/05/1999 και κατάγεται από την Αγγλία. Αγωνίζεται στην θέση του αριστερού μπακ και την φετινή σεζόν με την πρώτη ομάδα της Χαλ, μετράει 7 επίσημες συμμετοχές (3 στο League Cup, 2 στην Premier League και 2 στο F.A Cup)

13. Ολουφέλα Ολομόλα (Σαουθάμπτον)

Ο  Ολουφέλα Ολομόλα είναι γεννημένος στις 05/09/1997 και κατάγεται από την Αγγλία. Αγωνίζεται στην θέση του σέντερ φορ και την φετινή σεζόν με την πρώτη ομάδα της Σαουθάμπτον, μετράει μόλις 1 επίσημη συμμετοχή  (στο League Cup). Με την U23 των “Αγίων” όμως, έχει 12 συμμετοχές έχοντας πετύχει 8 γκολ.

12. Τόσιν Ανταραμπιόγιο (Μάντσεστερ Σίτι)

https://www.youtube.com/watch?v=RxlX9YNJ3ok

Ο Τόσιν Ανταραμπιόγιο είναι γεννημένος στις 24/09/1997 και κατάγεται από την Αγγλία. Αγωνίζεται στην θέση του κεντρικού αμυντικού και την φετινή σεζόν με την πρώτη ομάδα της Μάντσεστερ Σίτι, μετράει μόλις 3 επίσημες συμμετοχές (2 στο Champions League και 1 στο League Cup). Παρόλα αυτά έχει αγωνιστεί 10 φορές με την U23 των “πολιτών”.

11. Όλιβερ ΜακΜπέρνι (Σουόνσι Σίτι)

Ο Όλιβερ ΜακΜπέρνι είναι γεννημένος στις 04/06/1996 και κατάγεται από την Σκωτία. Αγωνίζεται στην θέση του σέντερ φορ και την φετινή σεζόν με την πρώτη ομάδα της Σουόνσι, μετράει μόλις 4 επίσημες συμμετοχές (3 στην Premier League και 1 στο League Cup) έχοντας 2 γκολ και 1 ασίστ. Στην U23 των “κύκνων” μετράει 11 συμμετοχές με 7 γκολ και 1 ασίστ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Viral

Ο Μέσι αγόρασε… σπίτι γειτόνων επειδή τον ενοχλούσαν!

Μια ενδιαφέρουσα ιστορία έφερε από το... παρελθόν ο Ράκιτιτς, σχετικά με τον πρώην συμπαίκτη του, Λιονέλ Μέσι. Και...
Viral

Στα… “Πράσινα” ο Τσιμίκας – Δεν το “είδε” ο...

Ο Κώστας Τσιμίκας έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη του Άρνε Σλοτ, δείχνοντας την θέληση του αν κρατήσει τον...
Πορτογαλία

Η Μπενφίκα είναι… μανούλα στους νεαρούς – Πουλάει ακόμη...

Τι άλλο να κάνει η Μπενφίκα, παίρνει νεαρούς ποδοσφαιριστές και βγάζει... τρελά χρήματα από πωλήσεις. Πόσο μάλλον όταν...
Ισπανία

Η Παρί κάνει… ρελάνς για Νίκο Γουίλιαμς – Τη...

Η Παρί Σεν Ζερμέν θέλει να τη... σπάσει στη Μπαρτσελόνα και της "κλέψει" μια μεταγραφή, που οι...
ΠΑΟΚ

Συνεχίζουν να γράφουν για… Γερμανικές ομάδες και Κουλιεράκη!

Ο νεαρός ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ φέρεται να έχει μπει για τα καλά στο... ενδιαφέρον αρκετών Γερμανικών ομάδων. Ο...