talentabout.gr|Home Slider|Τα Insider που διαβάσατε περισσότερο το 2016! (photos)
Insider

Τα Insider που διαβάσατε περισσότερο το 2016! (photos)

Το talentabout.gr σας παρουσιάζει τα “The Insider” που σας διαβάστηκαν περισσότερο το 2016.

ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 1 Ιανουαρίου 2017 | Talentabout.gr Team

Το talentabout.gr εκτός από την έγκυρη και άμεση ενημέρωση, σας παρέχει και πολλά άρθρα από την κατηγορία “The Insider”.

Η κατηγορία “The Insider” περιέχει άρθρα μέσα από το “μάτι” του ειδικού που μεταφέρει μια άποψη ή απλά ενημερώνει για θέματα που αφορούν την αθλητική ψυχολογία, διατροφολογία, επιστημονικές απόψεις και πάντα το επίκεντρο είναι τα παιδιά, που ασχολούνται με το ποδόσφαιρο. Είναι σημαντικό να γνωρίζουμε κάποια πράγματα γύρω από αυτόν τον ευαίσθητο χώρο του αναπτυξιακού ποδοσφαίρου.

Αναλυτικά αυτά που σας άρεσαν:

Τέλος τα γήπεδα με συνθετικό χλοοτάπητα! (photos)

3g1

Σάλος έχει ξεσπάσει στην Ολλανδία από τις επιπτώσεις που προκαλεί στην υγεία ο συνθετικός χλοοτάπητας, με τους γονείς να ενημερώνονται ότι τα συγκεκριμένα γήπεδα θα σφραγιστούν.

Η συνέχεια στο (Τέλος τα γήπεδα με συνθετικό χλοοτάπητα!)

Να χάνεις και να θες να κάνεις προπόνηση! (photos)

kids_training

Οι έρευνες δείχνουν ότι για να βρεθεί ένας αθλητής σε υψηλό επίπεδο χρειάζεται να μπορεί να διατηρεί το κίνητρό του σε υψηλά επίπεδα στις δυσκολίες και τις όποιες αποτυχίες.

Η συνέχεια στο (Να χάνεις και να θες να κάνεις προπόνηση!)

Συμπεριφορές γονέων στον αθλητισμό: Τα πρέπει και τα μη!

footballcheering0903a

Η στάση των γονέων στον αθλητισμό εξαρτάται κατά πολύ από τις προσδοκίες που οι ίδιοι έχουν, σχετικά με την εξέλιξη του παιδιού. Όποιος και αν είναι ο λόγος επιλογής κάποιου αθλήματος, τα παιδιά αποζητούν την αποδοχή και την επιβράβευση από τους γονείς αλλά και οι γονείς αποζητούν πολλές φορές συγκεκριμένα οφέλη.

Η συνέχεια στο (Συμπεριφορές γονέων στον αθλητισμό: Τα πρέπει και τα μη!)

Το χάρισμα του να είσαι αθλητής! (photos)

kids_athletes

Πολύ περισσότερο από τις δεξιότητες, η πίστη και η επιμονή είναι τα μεγαλύτερα προσόντα ενός αθλητή με τα οποία θα ξεπεράσει τη ρουτίνα της καθημερινότητας για να φτάσει στον τελικό του στόχο.

Η συνέχεια στο (Το χάρισμα του να είσαι αθλητής!)

Τα παιδιά δεν προλαβαίνουν να ερωτευτούν το ποδόσφαιρο! (photos)

parents_coach

Τα παιδιά δεν παίζουν πλέον στις αλάνες, δεν μπορούν να διασκεδάσουν παίζοντας και να αναπτύξουν πραγματικά τις δεξιότητες τους.

Η συνέχεια στο (Τα παιδιά δεν προλαβαίνουν να ερωτευτούν το ποδόσφαιρο!)

Προπονητής – Παιδί αθλητής: Μία “ευαίσθητη” σχέση!

coach_kids_angry

Πολλά έχουν γραφτεί κατά καιρούς για το ρόλο των προπονητών στη ζωή και στην ανάπτυξη των παιδιών. Πως όμως δομείται αυτή η σχέση προπονητή – αθλητή;

Η συνέχεια στο (Προπονητής – Παιδί αθλητής: Μία “ευαίσθητη” σχέση!)

9 τρόποι για να πετύχεις ως αθλητής!

child

Δεν χρειάζεται να είσαι επαγγελματίας ή Ολυμπιονίκης για να θεωρηθείς επιτυχημένος αθλητής. Ούτε χρειάζεται να έχεις κερδίσει εθνικά ή άλλα μεγάλα πρωταθλήματα και να έχεις στον τοίχο σου κρεμασμένα δεκάδες κύπελλα και μετάλλια για να υποστηρίξεις ότι έφτασες στο μέγιστο την αθλητική σου απόδοση.

Η συνέχεια στο (9 τρόποι για να πετύχεις ως αθλητής!)

“Μπαμπά, με καταπιέζεις”!

agxos-paidia

Είσαι γονιός… στέλνεις το παιδί σου σε ακαδημία… αξίζει να αφιερώσεις 5′ από το χρόνο σου και να διαβάσεις μια επιστολή ενός νεαρού προς τον πατέρα του, όπου του εξηγεί πως κάποιες πράξεις του, στέκονται εμπόδιο στην καριέρα του.

Η συνέχεια στο (“Μπαμπά, με καταπιέζεις”!)

Αθλητικό Bullying! (photos)

kids_bullying

Η επιθυμία και η τάση των γονιών να σπρώξουν τα παιδιά τους προς τον αθλητισμό είναι απαραίτητη και μπορεί να συμβάλει καθοριστικά στο να μεγαλώσουν σωστά και να αποφύγουν κάθε λογής κινδύνους που έχει η ζωή μακριά από τον αθλητισμό.

Η συνέχεια στο (Αθλητικό Bullying!)

Τεχνική στο ποδόσφαιρο, τι είναι και σε τι ωφελεί

paidi_podosfairo_pota

Με ποιους τρόπους μπορούμε να βελτιώσουμε την τεχνική, ποιοι είναι οι παράγοντες που βοηθούν σε αυτό και ποιος ο ρόλος του προπονητή.

Η συνέχεια στο (Τεχνική στο ποδόσφαιρο, τι είναι και σε τι ωφελεί)

UBRO_300x250
UBRO_300x250