Δευτέρα, 12/01/26
Δευτέρα, 12 Ιανουαρίου, 2026
Παναθηναϊκός

Συναντά τα τεχνικά επιτελεία ο Φύσσας!

Ο Τάκης Φύσσας έχει αναλάβει επίσημα καθήκοντα διευθυντή Ακαδημιών στον Παναθηναϊκό από την περασμένη Πέμπτη (05/01). Ο πρώην διεθνής ποδοσφαιριστής την ερχόμενη Δευτέρα έχει προγραμματίσει συνάντηση με όλους τους προπονητές των τμημάτων υποδομής του συλλόγου.

Στο εν λόγω meeting ο Τάκης Φύσσας θα αναλύσει σε όλους το πλάνο του για τις “πράσινες” Ακαδημίες και θα θέσει επί τάπητος τις πρώτες του σκέψεις γύρω από αυτό το ζήτημα. Μία από τις πρώτες ενέργειες του θα είναι η διευθέτηση του θέματος της τεχνικής ηγεσίας σε U20 και U17 αντίστοιχα. Αυτό θα συμβεί γιατί μέχρι πρότινος την U20 προπονούσε το δίδυμο των Σαμαρά-Σάμιου και την U17 το δίδυμο Μαραγκού-Σιλαϊδόπουλου.

Εδώ και λίγο καιρό όμως, ο Γιάννης Σαμαράς αποτελεί “παρελθόν” από την ομάδα, ενώ ο Σπύρος Μαραγκός πήρε “προαγωγή” για την πρώτη ομάδα (βοηθός του Μαρίνου Ουζουνίδη)

Αυτό λοιπόν σημαίνει πως θα υπάρξουν αλλαγές στα επιτελεία των δύο ομάδων και ιδίως της U17. Οι όποιες λεπτομέρειες όμως θα γίνουν γνωστές μετά το πέρας της συνάντησης του Τάκη Φύσσα με τους προπονητές.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Η ΑΕΚ δοκίμασε νεαρό ποδοσφαιριστή για την U19!

Η ΑΕΚ δοκίμασε πρόσφατα έναν νεαρό ποδοσφαιριστή από την...

“Σκασμένος” ο Τζόλης που δεν κέρδισε το “Χρυσό Παπούτσι”!

Ο Χρήστος Τζόλης δεν περίμενε ότι δεν... θα έκανε...

Αναπτυξιακό ποδόσφαιρο στην Ευρώπη – Επενδύσεις, αποτελέσματα και Προοπτικές!

Κατά την πενταετία 2020–2025, οι ευρωπαϊκές ποδοσφαιρικές Ακαδημίες γνώρισαν...

Ο Παναιτωλικός “πέταξε” εκτός Κυπέλλου τον Παναθηναϊκό!

Ο Παναιτωλικός κατάφερε να προκριθεί στα ημιτελικά του Κυπέλλου,...

Στα ημιτελικά του Κυπέλλου ο Ατρόμητος – Απέκλεισε τον Βόλο!

Ο Ατρόμητος έκανε το παιχνίδι του και απέκλεισε τον...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ