Παρασκευή, 19/04/24
Ατρόμητος

Στον Ατρόμητο ο 16χρονος Νικλητσιώτης!

Ο νεαρός Αποστόλης Νικλητσιώτης εντάχθηκε στον Ατρόμητο από την Ακαδημία Δήμητρας/Απόλλων και θεωρείται από τα καλύτερα ταλέντα των Τρικάλων.

Ο 16χρονος θα ενταχθεί στην U17 των Περιστεριωτών και αγωνίζεται ως πλάγιος χαφ ή κεντρικός επιθετικός. Έχει διακριθεί σε πολλά τουρνουά που έχει λάβει μέρος με την φανέλα της Δήμητρας/Απόλλων.

Η μέχρι πρότινος ομάδα του μικρού έστειλε τις δικές της ευχές μέσω των social media, γράφοντας συγκεκριμένα στο Facebook τα εξής:

“Ένας ακόμη ταλαντούχος νεαρός αθλητής, ο Αποστόλης Νικλητσιώτης κάνει το μεγάλο βήμα από την Ακαδημία της Δήμητρας/Απόλλων στα τμήματα μεγάλης ΠΑΕ. Ο Αποστόλης είναι γεννημένος το 2001, αγωνίζεται ως πλάγιος χαφ ή κεντρικός επιθετικός και έχει κάνει πολύ αισθητή την παρουσία του όλα αυτά τα χρόνια αγωνιζόμενος με την φανέλα της Δήμητρας/Απόλλων σε μεγάλα τουρνουά σε όλη την Ελλάδα.

Μέλος της εξαιρετικής φουρνιάς των γεννηθέντων 2001 της Ακαδημίας που κατέκτησε πέρυσι το Παιδικό Πρωταθλημα της ΕΠΣ Τρικάλων αλλά τερμάτισε και πρώτη σε όλα σχεδόν τα πανελλήνια τουρνουά που έλαβε μέρος, ο Αποστόλης διακρίνεται για την εξαιρετική τεχνική κατάρτισή του, την φαντασία του στο παιχνίδι αλλά και τον αψεγάδιαστο χαρακτήρα του. Η ΠΑΕ Ατρόμητος Αθηνών παρακολουθούσε την πορεία του αθλητή που άφησε πάρα πολύ καλές εντυπώσεις και στα δοκιμαστικά της ομάδας και προχώρησε στην μεταγραφή του.

Ο Νικλητσιώτης τη φετινή σεζόν αγωνιζόταν στην ανδρική ομάδα της Δήμητρας ενώ ήταν και μέλος των μικτών ΕΠΣ Τρικάλων τα τελευταία χρόνια. Η οικογένεια της Δήμητρας/Απόλλων του εύχεται κάθε επιτυχία και να αναδείξει το πλούσιο ταλέντο του με δουλεία και αφοσίωση σε αυτό που αγαπάει να κάνει”.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Εθνικές Ομάδες

Η νέα φανέλα της Εθνικής απεικονίζει τη… Νίκη της...

Με πρωταγωνίστρια την εμβληματική Νίκη της Σαμοθράκης, το περίφημο γλυπτό της ελληνιστικής εποχής, παρουσιάστηκε η νέα εμφάνιση...
UEFA Youth League

ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ! Στον ΤΕΛΙΚΟ του Youth League ο Ολυμπιακός!

Ο Ολυμπιακός κατάφερε να προκριθεί στον μεγάλο τελικό της διοργάνωσης, αποκλείοντας και την Ναντ! Η ομάδα των Συλαιδόπουλου...
UEFA Youth League

Το γκολ του Ολυμπιακού που ακυρώθηκε!

Ο Ολυμπιακός έφτασε σε γκολ, λίγο πριν το ημίχρονο, ωστόσο ο διαιτητής το ακύρωσε για χέρι στην...
UEFA Youth League

Μεγάλη ευκαιρία για Κωστούλα – “Απάντησε” σε… κενή εστία...

Ολυμπιακός και Ναντ είχαν από μια ευκαιρία στο πρώτο ημίχρονο για να σκοράρουν, ωστόσο δεν κατάφεραν να...
UEFA Youth League

Η μεγάλη απόκρουση του Σίνα – Κράτησε το μηδέν!

Ο νεαρός τερματοφύλακας έσωσε την ομάδα του, από ένα βέβαιο γκολ σε μια ύποπτη φάση. Στο 15ο λεπτό...