Ολυμπιακός

Η πρώτη προπόνηση της νέας ομάδας του Ολυμπιακού! (vid)

Για πρώτη φορά προπονήθηκε, χθες το απόγευμα, η νέα ομάδα της Ακαδημίας του Ολυμπιακού στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Ρέντη.

Τους νεαρούς ποδοσφαιριστές περίμεναν στο γήπεδο οι προπονητές τους κ. Φώτης Δρούγκας και κα Έλενα Πατσούρα, ενώ παρόντες ήταν και ο Διευθυντής της Ακαδημίας κ. Ελευθεριάδης, ο Διευθυντής Σχολών κ. Νάνος και οι προπονητές της Ακαδημίας κ.κ Ράντος, Στρακόσια, Θέος, Τοπολιάτης, Παπαπαναγής, Βενιαμίν, Θεοδώρου.

Οι προπονητές παρακολούθησαν ολόκληρη την προπόνηση, ευχήθηκαν στα παιδιά για το νέο έτος, ενώ ανά διαστήματα… “παρενέβαιναν” προκειμένου να δείξουν στους ποδοσφαιριστές νέα πράγματα.

Η νέα ομάδα της “ερυθρόλευκης” Ακαδημίας θα προπονείται δύο φορές την εβδομάδα. Κάθε Δευτέρα και κάθε Πέμπτη, ενώ σε λίγο καιρό θα αντιμετωπίσει σε…οικογενειακά φιλικά και άλλες ομάδες από τα τμήματα υποδομής του Ολυμπιακού.

Η εν λόγω ομάδα, αποτελείται από 16 παιδιά, τα οποία έρχονται από δύο Ειδικά Σχολεία του Πειραιά και μπαίνουν στο πρόγραμμα που εγκαινιάζει ο Ολυμπιακός και ονομάζεται “Μαζί στη ζωή, μαζί στον Ολυμπιακό”.

Με αυτό τον τρόπο ο Ολυμπιακός δείχνει για μια ακόμα φορά το κοινωνικό και ευαίσθητο πρόσωπο του, δίνοντας το δικαίωμα του αθλητισμού σε όλους.

Δείτε video από την σημερινή προπόνηση:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Εμφατικό τρίποντο για τον Άρη επί του ΟΦΗ!

Νίκη για τον Άρη στο τελευταίο παιχνίδι στη φετινή...

“Θα απολαύσουμε το όμορφο ταξίδι, φτάνοντας όσο πιο ψηλά μπορούμε”!

Ο προπονητής της Εθνικής Παίδων, Βασίλης Παπαδάκης, μίλησε μετά...

Στο Κύπελλο Εθνών Αφρικής βρίσκεται ο… Άρης!

Στο Μαρόκο βρίσκεται αυτές τις μέρες άνθρωπος του Άρη,...

Οι κλήσεις της Εθνικής Προπαίδων για την Παραγουάη!

Ανακοινώνονται τα ονόματα των ποδοσφαιριστών της Εθνικής Προπαίδων (γεννηθέντες...

Σε καλό όμιλο η Εθνική Παίδων U17 στο Παγκόσμιο!

Στον 1ο όμιλο του Παγκοσμίου Κυπέλλου κάτω των 17 ετών...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ