Παρασκευή, 29/03/24
Εθνική Νέων (U19)

Πρεμιέρα με ήττα για την U19 της Εθνικής! (photos/vid)

Δεν μπόρεσε να ξεκινήσει στο τουρνουά, “Βαλεντίν Γκρανάτκιν”, όπως θα ήθελε η U19 της Εθνικής, η οποία γνώρισε την ήττα απο το Τατζικιστάν στην πρεμιέρα.

Μια εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Εσχόνι στο 55′ ήταν αρκετή για να “χαρίσει” τη νίκη στο Τατζικιστάν, καθώς η Εθνική μας ομάδα δεν μπόρεσε να βρει απαντήσεις και να διεκδικήσει κάτι απο το παιχνίδι.

Οι συνθέσεις:

Η σύνθεση της U19 του ΤατζικιστάνΑζίζοφ- Νουρμάτοφ, Χανόνοφ, Μαλίεφ, Σάιντοφ (90′ Αζίμοφ), Σαπίροφ (86′ Σαφάροφ), Εχσόνι, Γιόντγκοροφ, Φουζάιλοφ, Μπομπόεφ (78′ Σαμίεφ), Χαμορκούλοφ.

Η σύνθεση της U19 της ΕλλάδαςΒουτσέλας- Πετράκης, Μανωλάκης, Δημητρίου (9′ Μπούσης), Παπαδογιωργάκης, Αποστολάκης (72′ Δημήτρουλας), Νούκαρης (61′ Τσίγκος), Χατζηδήμπας, Τζοβάρας (83′ Αναστόπουλος), Καμπέτσης, Κωστανάσιος (72′ Νταλακούρας).

Μετά το τέλος του ματς, ο προπονητής της “γαλανόλευκης”, Γιάννης Γκούμας, δήλωσε:

“Ήταν μόλις το πρώτο επίσημο παιχνίδι και η ομάδα είναι νέα. Στο πρώτο ημίχρονο του αγώνα ήμασταν καλύτεροι. Σημειώσαμε δυο κλασικές ευκαιρίες χωρίς, ωστόσο, να καταφέρουμε να βάλουμε γκολ. Στο δεύτερο ημίχρονο δεχθήκαμε το γκολ (55′) από μία στατική φάση. Μετά το γκολ δεν είχαμε το καθαρό μυαλό προκειμένου να αντεπεξέλθουμε στις διαφορετικές συνθήκες του παιχνιδιού. Είναι το πρώτο παιχνίδι, δεν απογοητευόμαστε. Είμαι πεπεισμένος ότι παιχνίδι με παιχνίδι, όχι μόνο στο συγκεκριμένο τουρνουά αλλά και σε επόμενα φιλικά, η ομάδα θα βρει τους ρυθμούς της και θα γίνεται καλύτερη”.

Δείτε video από την αναμέτρηση:

https://www.youtube.com/watch?v=nvEpNy7Jg6k

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Super League U19/U17/U15

Με μισές… αγωνιστικές το Σαββατοκύριακο στα πρωταθλήματα!

Τα πρωταθλήματα κάνουν σέντρα αύριο και θα ολοκληρωθούν αγωνιστικές, που δεν είχαν γίνει. Εκτός από το πρωτάθλημα της...
This Is Sport... What?

Υπάρχει άθλημα που… τρως Pancakes και πέφτει ξύλο!

Ένα άθλημα που προέρχεται από το… μακρινό 1199 στα Μίντλαντς της Βρετανίας! Λέγεται Atherstone Ball Game και πρόκειται...
Old Stories

Ο Λεβαντόφσκι είχε φτάσει κοντά στον Παναθηναϊκό! – Γιατί...

Αλήθεια, πόσο διαφορετικός θα ήταν ο κόσμος αν γνωρίζαμε το τι θα είχε συμβεί στο μέλλον; Αυτό...
Ισπανία

“Ο Μέσι πρέπει να είναι ο επόμενος προπονητής της...

Άπαντες θα ήθελαν να δουν τον Μέσι ξανά στη Μπαρτσελόνα, ωστόσο υπάρχει και... κάποιος που τον θέλει...
Γερμανία

Γιατί η Ντόρτμουντ δεν “ψήθηκε” για τον… Ρονάλντο;

Ο Πορτογάλος αστέρας είχε προταθεί στη Μπορούσια Ντόρτμουντ, ωστόσο αυτή δεν το κυνήγησε.