Παρασκευή, 29/03/24
Παναθηναϊκός

Παναγόπουλος: “Να αξιοποιήσουμε ποδοσφαιριστές από την Ακαδημία”!

Στο νέο πλάνο που αναμένεται να εφαρμοστεί άμεσα στον Παναθηναϊκό, αλλά και στον ρόλο των τμημάτων υποδομής σε αυτό, αναφέρθηκε ο αντιπρόεδρος του “τριφυλλιού”, Χρήστος Παναγόπουλος, παραχωρώντας συνέντευξη στον ραδιοφωνικό σταθμό “ΣΠΟΡ ΦΜ 94,6”.

Ο άμεσος συνεργάτης του κ.Αλαφούζου, μεταξύ άλλων, επεσήμανε την ανάγκη της ομάδας να διαθέτει ποδοσφαιριστές από τις Ακαδημίες που θα παίζουν με “θέληση για διάκριση”, ενώ αναφέρθηκε και στις πρόσφατες αλλαγές που “έλαβαν χώρα” στην Ακαδημία των “πρασίνων”.

Αναλυτικά όλα όσα δήλωσε ο κ.Παναγόπουλος:

Για το ρόλο των ακαδημιών στο νέο πλάνο: “Οι ακαδημίες στο παλιό πλάνο είχαν αξιοποιηθεί. Είδατε και χθες πως χρησιμοποιήθηκαν παιδιά από τις ακαδημίες. Έγιναν αλλαγές στις ακαδημίες, έφυγε ο κ. Σαμαράς και ήρθε ο Τάκης Φύσσας. Ο Ουζουνίδης και ο Λυμπερόπουλος ξέρουν να διαβάζουν τα Ελληνόπουλα και να τους δίνουν το κίνητρο για να μπουν σωστά στην πρώτη ομάδα και να μην καούν”.

Για την αντικατάσταση Σαμαρά από τον Φύσσα στις ακαδημίες: “Ο κ. Σαμαράς έκανε τη δουλειά που έκανε στις ακαδημίες, δεν είμαι ποδοσφαιρικός να την κρίνω. Θέλαμε να φέρουμε τις ακαδημίες πιο κοντά στη δουλειά της πρώτης ομάδας κι όχι μόνο να βγάζουμε παίκτες που ευχαριστιούνται το ποδόσφαιρο. Με τον κ. Φύσσα δίνουμε μια νέα ορμή στα πράγματα. Πιστεύουμε πως με τον Λυμπερόπουλο και τον Ουζουνίδη θα δώσουν ένα καλό σύνολο στη νέα κατεύθυνση, αρκεί να μην τους πιέζουμε ότι θέλουμε αύριο ή μεθαύριο αποτελέσματα. Αν βάλεις παιδιά που δεν είναι έτοιμα πιθανότερο είναι να τα κάψεις. Ο κ. Φύσσας έφυγε από ένα πόστο και επέστρεψε σε ένα άλλο. Είναι ένα παιδί συγκροτημένο, έχει στόχο και του δίνουμε την ευκαιρία. Πιστεύουμε πως θα τα καταφέρει”

Για τις υποδομές στις ακαδημίες: “Ήδη υπάρχουν ξενώνες στο Κορωπί. Πιστεύω πως θα βρεθεί ο τρόπος να γίνουν μερικοί ακόμη, για περισσότερα παιδιά. Ήδη χρησιμοποιούμε και κάποια διαμερίσματα για να φιλοξενούμε παιδιά. Θα αυξηθούν οι χώροι φιλοξενίας, αλλά και τώρα είναι πολλά παιδιά μέσα, συν τα παιδιά που έρχονται, προπονούνται και πάνε σπίτι τους”.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

This Is Sport... What?

Υπάρχει άθλημα που… τρως Pancakes και πέφτει ξύλο!

Ένα άθλημα που προέρχεται από το… μακρινό 1199 στα Μίντλαντς της Βρετανίας! Λέγεται Atherstone Ball Game και πρόκειται...
Old Stories

Ο Λεβαντόφσκι είχε φτάσει κοντά στον Παναθηναϊκό! – Γιατί...

Αλήθεια, πόσο διαφορετικός θα ήταν ο κόσμος αν γνωρίζαμε το τι θα είχε συμβεί στο μέλλον; Αυτό...
Ισπανία

“Ο Μέσι πρέπει να είναι ο επόμενος προπονητής της...

Άπαντες θα ήθελαν να δουν τον Μέσι ξανά στη Μπαρτσελόνα, ωστόσο υπάρχει και... κάποιος που τον θέλει...
Γερμανία

Γιατί η Ντόρτμουντ δεν “ψήθηκε” για τον… Ρονάλντο;

Ο Πορτογάλος αστέρας είχε προταθεί στη Μπορούσια Ντόρτμουντ, ωστόσο αυτή δεν το κυνήγησε.
Εθνική Ανδρών

“Ο αποκλεισμός πονάει, αλλά δεν θα πάψουμε να προσπαθούμε...

Ο αρχηγός της Εθνικής ομάδας έδωσε το... σύνθημα της επόμενης ημέρας, μετά τον αποκλεισμό από τη Γεωργία Ο...