Παναθηναϊκός - ΑΕΚ

Οι “βενιαμίν” του ντέρμπι!

Μπορεί να είναι το ντέρμπι των…“μεγάλων”, ωστόσο από τις αποστολές Παναθηναϊκού και ΑΕΚ δεν λείπουν οι νεαροί ποδοσφαιριστές, οι οποίοι πιθανώς να πάρουν και χρόνο συμμετοχής στην σημερινή σπουδαία αναμέτρηση.

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης συμπεριέλαβε στην αποστολή του Παναθηναϊκού για το ντέρμπι της Λεωφόρου τρεις νεαρούς ποδοσφαιριστές.

Ο λόγος για τους: Στέφανο Ευαγγέλου (γεννημένος στις 12/05/1998), Θεόδωρο Μίγγο (γεννημένος στις 06/02/1998) και Τάσο Χατζηγιοβάννη (γεννημένος στις 31/05/1996). Ο Ευαγγέλου αναμένεται να πάρει θέση στην αρχική ενδεκάδα, ενώ οι άλλοι δυο ποδοσφαιριστές συγκεντρώνουν ίσες πιθανότητες.

Ο Νούνο Μοράις, στην αντίπερα όχθη, θα έχει στην αποστολή της “ένωσης” του δύο νεαρούς ποδοσφαιριστές.

Ο λόγος για τους Κώστα Γαλανόπουλο (γεννημένος στις 28/12/1997) και Δημήτρη Μεληκιώτη (γεννημένος στις 10/06/1996).

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

“Κόλλησαν” στην ισοπαλία, Μακεδονικός και Πανιώνιος!

Μακεδονικός και Πανιώνιος έμειναν στην ισοπαλία με 2-2, στον...

Έφυγε με… τρίτη από τη Λάρισα ο Ατρόμητος!

Ο Ατρόμητος έφυγε από τη Λάρισα, επικρατώντας με 3-0,...

Νικηφόρο πέρασμα από την Κρήτη για την ΑΕΚ!

Η ΑΕΚ πέρασε με νίκη από την έδρα του...

Διπλό για τον Ολυμπιακό στην Κηφισιά!

Νίκη για τον Ολυμπιακό, όπου επικράτησε με 4-1 της...

Νίκη για τον Άρη επί του Αστέρα!

Μεγάλη νίκη για τον Άρη, όπου επικράτησε με 1-0...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ