Σάββατο, 27/07/24
Ξάνθη

Ντεμπούτο Κώστα με την Ξάνθη!

ΔΟΚΙΜΑΣΤΙΚΑ - TRIALS

Πληροφορίες - Ανακοινώσεις

Ο Κωνσταντίνος Κώστας (γεννημένος στις 29/05/1997) αγωνίζεται στην U20 και χθες έκανε το ντεμπούτο του με την Ξάνθη κόντρα στον Ηρακλή.

Ο Ράζβαν Λουτσέκου βλέποντας ότι η ομάδα του κέρδιζε με 3-1, πέρασε στον αγωνιστικό χώρο τον νεαρό (87′). Ο 19χρονος θα θυμάται για πάντα την 18η Ιανουαρίου του 2017, μιας και η ημερομηνία αυτή είναι η έναρξη μια σπουδαίας καριέρας.

Ας γνωρίσουμε όμως τον νεαρό…

Ο νεαρός κατάγεται από τα Γιαννιτσά και μετακόμισε από μικρός στην Θεσσαλονίκη. Στην ηλικία των 6 πήγε στις ακαδημίες του Άρη, όπου έμεινε για 6 χρόνια, πριν οι σκάουτερ του ΠΑΟΚ τον κάνουν “κάτοικο” Τούμπας. Στον ΠΑΟΚ ο Κώστας θα βελτιωθεί στα 5 χρόνια που θα αγωνιστεί με τα “ασπρόμαυρα”. Αγωνίζεται ως κεντρικός χαφ και βρέθηκε στο final-4 του 2013 που έγινε στα Πηγάδια, με τον ΠΑΟΚ  να αναδεικνύεται πρωταθλητής κερδίζοντας με 1-0 τον Ολυμπιακό.

Πέρυσι ο νεαρός έμεινε ελεύθερος από τον ΠΑΟΚ, λόγω επιλογής του 18χρονου, και η Ξάνθη κινήθηκε άμεσα για την απόκτηση του. Στην U20 των Ακριτών ο Κωνσταντίνος Κώστας έκανε μια εξαιρετική σεζόν και οδήγησε τον Λουτσέσκου να τον καλέσει στις προπονήσεις της πρώτης ομάδας. Και φτάνουμε στο σήμερα, που ο μικρός παίρνει το “βάπτισμα του πυρός” δεχόμενος το ζεστό χειροκρότημα από την εξέδρα και τους συμπαίκτες του.

Ο Ράζβαν Λουτσέσκου μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον νεαρό, δηλώνοντας:

“Ο Κώστας είναι ένας απο τους πιο ταλαντούχους ποδοσφαιριστές της ομάδας και της Ακαδημίας, δουλεύει πολύ και είναι μαχητικός. Αυτό μου αρέσει περισσότερο σε έναν ποδοσφαιριστή άλλωστε, να συνδυάζει ταλέντο και μαχητικότητα, και έχει πολύ μέλλον μπροστά του.”

Πηγή: sportsaddict.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Viral

Ο Μέσι αγόρασε… σπίτι γειτόνων επειδή τον ενοχλούσαν!

Μια ενδιαφέρουσα ιστορία έφερε από το... παρελθόν ο Ράκιτιτς, σχετικά με τον πρώην συμπαίκτη του, Λιονέλ Μέσι. Και...
Viral

Στα… “Πράσινα” ο Τσιμίκας – Δεν το “είδε” ο...

Ο Κώστας Τσιμίκας έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη του Άρνε Σλοτ, δείχνοντας την θέληση του αν κρατήσει τον...
Πορτογαλία

Η Μπενφίκα είναι… μανούλα στους νεαρούς – Πουλάει ακόμη...

Τι άλλο να κάνει η Μπενφίκα, παίρνει νεαρούς ποδοσφαιριστές και βγάζει... τρελά χρήματα από πωλήσεις. Πόσο μάλλον όταν...
Ισπανία

Η Παρί κάνει… ρελάνς για Νίκο Γουίλιαμς – Τη...

Η Παρί Σεν Ζερμέν θέλει να τη... σπάσει στη Μπαρτσελόνα και της "κλέψει" μια μεταγραφή, που οι...
ΠΑΟΚ

Συνεχίζουν να γράφουν για… Γερμανικές ομάδες και Κουλιεράκη!

Ο νεαρός ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ φέρεται να έχει μπει για τα καλά στο... ενδιαφέρον αρκετών Γερμανικών ομάδων. Ο...