Παρασκευή, 29/03/24
Ολυμπιακός

Νικολάου: “Ανυπομονώ να πάρω την ευκαιρία μου”!

Κάνοντας δηλώσεις στην κάμερα της συνδρομητικής τηλεόρασης, ο Δημήτρης Νικολάου τόνισε την ανυπομονησία με την οποία περιμένει να πάρει την ευκαιρία που περιμένει από τον Πάουλο Μπέντο στην πρώτη ομάδα του Ολυμπιακού.

Αναλυτικά όλα όσα δήλωσε ο νεαρός αμυντικός:

Για το πόσο δύσκολο είναι το μεταβατικό στάδιο από την ομάδα Νέων στην πρώτη ομάδα:

“Δεν πιστεύω ότι είναι δύσκολο, αλλά θέλει πολλή δουλειά. Στην Ακαδημία δουλεύουμε με το ίδιο πλάνο, αλλά ο ρυθμός είναι πολύ διαφορετικός ανάμεσα στην Ακαδημία και το επίπεδο της πρώτης ομάδας. Εάν δουλεύεις σωστά, όπως δουλεύει η Ακαδημία, μπορείς να ενσωματωθείς πολύ καλά στην πρώτη ομάδα. Όλο το θέμα έχει να κάνει με το ρυθμό”.

Για την εμπιστοσύνη και τη στήριξη του Πάουλο Μπέντο στα νέα παιδιά:

“Το να ξέρεις ότι ο προπονητής της πρώτης ομάδας στηρίζει τα νέα παιδιά είναι ένα μεγάλο κίνητρο. Σου δίνει ώθηση να δουλεύεις περισσότερο και να αποδεικνύεις κάθε μέρα τι μπορείς να κάνεις. Περιμένεις κι εσύ την ευκαιρία σου, που αν δοθεί, να την αρπάξεις και να κάνεις το καλύτερο δυνατό που μπορείς”.

Για το γεγονός ότι υπάρχουν κι άλλα παιδιά από την Ακαδημία στην πρώτη ομάδα, όπως ο Ρέτσος με τον οποίο γνωρίζεται πολλά χρόνια:

“Με τον Παναγιώτη είμαστε 10 χρόνια μαζί στην Ακαδημία. Και με τα άλλα παιδιά, τον Ανδρούτσο, τον Μανθάτη. Είμαστε πολύ καλοί φίλοι, είναι πολύ καλή η συνεργασία. Με τον Παναγιώτη (σ.σ.: τον Ρέτσο) συνεργαζόμαστε 10 χρόνια, παίζουμε στην ίδια θέση, είμαστε ο ένας δίπλα στον άλλον. Η πορεία που έχουμε κάνει τα τρία παιδιά φαίνεται μέσα στο γήπεδο και είναι πάρα πολύ καλή”.

Για το μήνυμα που θα ήθελε να στείλει στα παιδιά της Ακαδημίες και των Σχολών και αν πρέπει να “κυνηγούν” τα όνειρά τους:

“Σίγουρα. Κι εγώ πριν έρθω στον Ολυμπιακό “κυνηγούσα” να έρθω στη μεγαλύτερη ομάδα της Ελλάδας και να κάνω το όνειρό μου πραγματικότητα. Πιστεύω κάθε παιδί, σε όλη την Ελλάδα, θέλει να παίξει στη μεγαλύτερη ομάδα που είναι ο Ολυμπιακός. Θέλει πολλή δουλειά, ταπεινά και σωστές βάσεις…”

Για το αν οι γονείς πρέπει να εμπιστεύονται τα παιδιά τους στις Σχολές και την Ακαδημία του Ολυμπιακού:

“Εδώ από τα μικρότερα τμήματα μέχρι την πρώτη ομάδα είναι μια οικογένεια. Έχεις μια οικογένεια εδώ για τη μισή σου ημέρα την περνάς στο Ρέντη. Οπότε οι γονείς να έχουν απόλυτη εμπιστοσύνη και δεν υπάρχει τίποτα άλλο. Δουλειά και σωστή καθοδήγηση”.

Για το “βαρύ” πρόγραμμα των επόμενων εβδομάδων κι αν είναι έτοιμος να αγωνιστεί, εάν του ζητηθεί:

“Εννοείται πώς είμαι έτοιμος. Και περιμένω και εγώ την ευκαιρία μου. Είτε μου δοθεί, είτε όχι, εγώ θα κάνω αυτό που μπορώ στην προπόνηση. Και ευελπιστώ να παίξω και εγώ σε κάποιον αγώνα φέτος”.

Για τον αν ο Ολυμπιακός μπορεί να ανταποκριθεί στις δυσκολίες του προγράμματος των προσεχών εβδομάδων:

“Ο Ολυμπιακός είναι πολύ μεγάλη ομάδα και σίγουρα μπορεί να ανταποκριθεί στα δύσκολα και στους πολλούς αγώνες. Πιστεύω πώς όλα θα πάνε καλά και η ομάδα θα δείξει το καλό της πρόσωπο”.

Για το ματς με τον Αστέρα Τρίπολης και την εικόνα που έχει από τους Αρκάδες:

“Είναι μια καλή ομάδα, έχει πολλούς Έλληνες και νεαρά παιδιά στο ρόστερ της. Κάθε αντίπαλο τον βλέπουμε διαφορετικά. Ο Αστέρας Τρίπολης θα έρθει στο Καραϊσκάκη και θα προσπαθήσει να κάνει ό,τι καλύτερο μπορεί. Εμείς κοιτάμε τη δικιά μας δουλειά, τι κάνουμε σε κάθε προπόνηση. Κι αυτό θα βγάλουμε μέσα στο γήπεδο”.

Για το όνειρό του που θα ήθελε να πραγματοποιηθεί τη νέα χρονιά:

“Το όνειρό μου, όπως έχω ξαναπεί, είναι να καθιερωθώ στην πρώτη ομάδα, να παίξω, να πάρω συμμετοχές και ημέρα με την ημέρα να γίνομαι καλύτερος και να βελτιώνομαι”

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Παναθηναικός Β'

Δυνατό πρότζεκτ του Παναθηναϊκού… κοιτάζει την “έξοδο”!

Ο νεαρός ποδοσφαιριστής δείχνει πως... αποχωρεί από την ομάδα που ανδρώθηκε ποδοσφαιρικά.
Παναχαϊκή (U19) - Διαγόρας Ρόδου (U19)

Στα… χαρτιά το παιχνίδι της Παναχαϊκής επί του Διαγόρα!

Το παιχνίδι είχε οριστεί, ωστόσο ο Διαγόρας δεν έφτασε ποτέ στο γήπεδο και έτσι η Παναχαϊκή το...
Super League U19/U17/U15

Με μισές… αγωνιστικές το Σαββατοκύριακο στα πρωταθλήματα!

Τα πρωταθλήματα κάνουν σέντρα αύριο και θα ολοκληρωθούν αγωνιστικές, που δεν είχαν γίνει. Εκτός από το πρωτάθλημα της...
This Is Sport... What?

Υπάρχει άθλημα που… τρως Pancakes και πέφτει ξύλο!

Ένα άθλημα που προέρχεται από το… μακρινό 1199 στα Μίντλαντς της Βρετανίας! Λέγεται Atherstone Ball Game και πρόκειται...
Old Stories

Ο Λεβαντόφσκι είχε φτάσει κοντά στον Παναθηναϊκό! – Γιατί...

Αλήθεια, πόσο διαφορετικός θα ήταν ο κόσμος αν γνωρίζαμε το τι θα είχε συμβεί στο μέλλον; Αυτό...