Πέμπτη, 25/04/24
Πανιώνιος (U17) - Αστέρας Τρίπολης (U17)

Ισόπαλες οι U17 Πανιωνίου και Αστέρα Τρίπολης!

Τον βαθμό της ισοπαλίας στο “φινάλε”, κατάφερε να “σώσει” η U17 του Πανιωνίου, καθώς αναδείχθηκε ισόπαλη με 2-2 κόντρα στην αντίστοιχη του Αστέρα Τρίπολης, στο πλαίσιο της 15ης αγωνιστικής της Super League U17.

Η U17 του Πανιωνίου “άνοιξε” το σκορ στο 25‘, αποτέλεσμα το οποίο παρέμεινε μέχρι την ανάπαυλα. Με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου, ο Αστέρας πίεσε και κατάφερε να “γυρίσει” το παιχνίδι.

Ο Γλέζος στο 57′ έκανε το 1-1, ενώ ο Ατζούλας λίγα λεπτά αργότερα έκανε το 1-2. Ο Πανιώνιοςέσωσε” τον βαθμό στο 80‘. Ο Αστέρας έχασε μοναδική ευκαιρία να “αποδράσει” με το “διπλό” από την Αργυρούπολη, αλλά ο Γλέζος αστόχησε σε πέναλτι στο 85‘.

Η σύνθεση της U17 του ΠανιωνίουΤζώρτζης, Ιωαννίδης, Ποντικάκος, Καμπουρούδης, Νίκο, Αντζέλης, Τσερέγκωφ, Σωτηρόπουλος, Μαχαίρας, Τάτσης, Νομικός.

Η σύνθεση της U17 του Αστέρα Τρίπολης: Τζώρτζης, Ιωαννίδης, Ποντικάκος, Καμπουρούδης, Νίκο, Αντζέλης, Τσερέγκωφ, Σωτηρόπουλος, Μαχαίρας, Τάτσης, Νομικός.

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Ιταλία

Στη Γιουβέντους μιλούν με τον… αντί – Αλέγκρι!

Ο Μασιμιλιάνο Αλέγκρι δύσκολα θα παραμείνει στον πάγκο της Γιουβέντους, με τις πρώτες πληροφορίες να αναφέρουν τον......
Άρης

Στην Κρήτη για ταλέντα ο Άρης!

Ο Άρης ψάχνει να βρει νεαρούς ποδοσφαιριστές για την Ακαδημία του και έτσι ξεκινά δοκιμές στους μελλοντικούς...
Σαουδική Αραβία

Ο Ράκιτιτς δείχνει το… μέλλον του Μόντριτς!

Ο Κροάτης αστέρας κοιτάζει πως να... φέρει το φιλαράκι του στα λημέρια του, για να συνεχίσει την...
Κωνσταντίνος Κωστούλας

Έχει έναν… βράχο με μέλλον ο Ολυμπιακός! (photos/vid)

Η μεγάλη επιτυχία του Ολυμπιακού έχει φέρει αρκετούς νεαρούς ποδοσφαιριστές στο... Ευρωπαϊκό προσκήνιο, που άφησαν θετικές εντυπώσεις. Συνεχίζοντας...
Γερμανία

Τούρκικο ενδιαφέρον για τον νεαρό Τζόλη!

Ο Χρήστος Τζόλης κάνει... παπάδες με την Φορτούνα Ντίσελντορφ, με το ενδιαφέρον να μεγαλώνει ολοένα και περισσότερο. Ο...