Παρασκευή, 14/03/25
ΠΑΟΚ

Γιαννούλης: “Θα επιστρέψω δριμύτερος”!

Μιλώντας σε αθλητικό ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης (Metropolis 95,5) ο Δημήτρης Γιαννούλης μίλησε για τον δανεισμό του στην Ανόρθωση έως το τέλος της φετινής περιόδου, ενώ έστειλε και το δικό του μήνυμα ενόψει της επιστροφής του στον ΠΑΟΚ το ερχόμενο καλοκαίρι.

Αναλυτικά όλα όσα δήλωσε ο νεαρός ποδοσφαιριστής:

Για το αν έχει υπογράψει: “Δεν έχω υπογράψει ακόμη. Μέσα στη μέρα θα υπογράψω όμως”.

Για τα συναισθήματα του μετά την αποχώρηση από τον ΠΑΟΚ και το δανεισμό στην Ανόρθωση: “Είμαι αρκετά χαρούμενος. Έρχομαι εδώ για να πάρω αγωνιστικό ρυθμό και να επιστρέψω καλύτερος. Μου αφήνει μια πίκρα η αποχώρηση αλλά με παρηγορεί ότι θα πάρω χρόνο συμμετοχής”.

Για το εάν μπορούσε να κάνει περισσότερα πράγματα: “Δεν πήρα τις ευκαιρίες που περίμενα και για αυτό ήρθα εδώ για να αποδείξω την αξία μου. Στη Βέροια έπαιξα σχεδόν 30 παιχνίδια για αυτό κατάφερα να δείξω πράγματα”.

Για τους στόχους του στην Ανόρθωση: “Θέλω να έρθω να παίξω, να βοηθήσω την ομάδα να πετύχει τους στόχους της και από εκεί και πέρα ότι προκύψει”.

Για τον λόγο που ο ΠΑΟΚ δεν κατάφερε να είναι ψηλά στη βαθμολογία: “Όλοι βλέπουν ότι ο ΠΑΟΚ παίζει το καλύτερο ποδόσφαιρο αλλά δεν έχει τα ανάλογα αποτελέσματα. Δυσκολεύεται στο γκολ. αλλά βλέπω ότι αλλάζει η κατάσταση από τα παιχνίδια”.

Για την επιθετική δυστοκία του ΠΑΟΚ: “Αυτό είναι και θέμα τύχης και θέμα ψυχολογίας αλλά πιστεύω ότι θα το ξεπεράσει η ομάδα”.

Για τον Λέο Μάτος: “Είναι ένας πάρα πολύ καλός παίκτης ίσως να είναι και η καλύτερη μεταγραφή. Κάνει τα πάντα μέσα στο γήπεδο”.

Για το αν έχει πάρει πράγματα από τους συμπαίκτες του στην ομάδα: “Εννοείται. Μέσα από τους αγώνες αλλά και μέσα από τις προπονήσεις. Παρατηρώ ότι υπάρχουν διαφορές στο παιχνίδι μου”.

Για το αν ο ΠΑΟΚ είναι ένα υγιές σωματείο: “Δεν μπορεί να υπάρχουν παράπονα. Είναι όλα τέλεια”.

Για το πότε επιστρέφει: “Επιστρέφω το καλοκαίρι στην προετοιμασία της ομάδας”.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Champions League

“Δεν ξέρω παιδιά, μπορεί και να έγινε…”!

Ο ποδοσφαιριστής της Ατλέτικο ήταν φανερά στενοχωρημένος από την ακύρωση του γκολ του, λέγοντας ότι μπορεί... και...
Ισπανία

“Πρέπει να σταματήσει την κλάψα η Ατλέτικο”!

Ο Τιμπό Κουρτουά μίλησε για τα... όσα φωνάζει η Ατλέτικο Μαδρίτης, σχετικά με το ακυρωθέν πέναλτι, στην...
Ελλάδα

Νεκρός 21χρονος ποδοσφαιριστής σε τροχαίο!

Ο νεαρός ποδοσφαιριστής της Καβάλας άφησε την τελευταία του πνοή πάνω στην άσφαλτο. Ένας 21χρονος ποδοσφαιριστής έχασε τη...
Άρης (U19)

Ο Ουζουνίδης τσεκάρει προσεκτικά την U19!

Ο Άρης πρέπει επιτέλους να κοιτάξει και τις Ακαδημίες του και αυτό το μήνυμα έχει πάρει ο...
ΠΑΟΚ (U17) - Πανσερραϊκός (U17)

Νίκη και βήμα τίτλου για την U17 του ΠΑΟΚ!

Ο ΠΑΟΚ πέρασε το εμπόδιο του Πανσερραϊκού, επικρατώντας με 2-0, για την 14η αγωνιστική της Super League...