Την εμπειρία να επισκεφθούν τις εγκαταστάσεις του Ρέντη, αλλά και το “Γ.Καραϊσκάκης” έζησαν νεαροί ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού από τις Σχολές του συλλόγου στην Κύπρο.
Πιο συγκεκριμένα, οι νεαροί ποδοσφαιριστές ήρθαν από τις Σχολές Πάφου και Λευκωσίας, ενώ ξεναγήθηκαν στο Προπονητικό Κέντρο του Ρέντη, στο “Γ.Καραϊσκάκης“, αλλά και στο μουσείο του Ολυμπιακού.
Επίσης, οι μικροί ποδοσφαιριστές, μαζί με τους επικεφαλής (κ. Κουδέλη και Αδάμου) και τους προπονητές τους επισκέφθηκαν την Σχολή του Ολυμπιακού στην Βούλα, δίνοντας φιλικά παιχνίδια, ενώ συμμετείχαν και στη μεγάλη γιορτή των Σχολών της Αττικής που έλαβε χώρα την Κυριακή (22/1) στην Ηλιούπολη.
Τέλος, θα πρέπει να επισημάνουμε ότι στο πρόγραμμα περιλαμβανόταν η παρακολούθηση του Ολυμπιακός-Ξάνθη, με κάποια από τα παιδιά μάλιστα να συνοδεύουν στον αγωνιστικό χώρο τους ποδοσφαιριστές των δύο ομάδων.
Οι Σχολές Κύπρου θα επισκεφθούν εκ νέου την Αθήνα στις 3-6 Φεβρουαρίου για νέες μοναδικές εμπειρίες!