Πλατανιάς

Επαγγελματίες δυο ποδοσφαιριστές της U20 του Πλατανιά!

Όμορφη μέρα ξημέρωσε σήμερα για δυο ποδοσφαιριστές της U20 του Πλατανιά, οι οποίοι υπέγραψαν το πρώτο τους επαγγελματικό συμβόλαιο με την ομάδα των Χανίων.

Πρόκειται για τους Αμπντούλ Ραχμάτ Ουές (γεννημένος στις 14/06/1998) και Αμπνέλ Σαλάμ Φούφλια Σάαντο (γεννημένος στις 23/11/1997), που διαπρέπουν με τις εμφανίσεις τους με την U20. Αμφότεροι αποτελούν “λαβράκια” για τους Χανιώτες και εντάχθηκαν στην ομάδα του Νίκου Μαναρώλη το περασμένο καλοκαίρι.

Η ανακοίνωση του Πλατανιά:

Η ΠΑΕ Πλατανιάς Χανίων στο πλαίσιο της ανάδειξης και της προώθησης των παικτών που προέρχονται από τα τμήματα υποδομών, ανακοινώνει την υπογραφή επαγγελματικών συμβολαίων με τους ποδοσφαιριστές της U20, Ουές Αμπτούλ Ραχμάτ (14/06/1998) και Αμπνέλ Σαλάμ Φούφλια Σάαντο (23/11/97).

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Μεταγραφή από το Άργος για τον Αστέρα!

Μια ακόμη μεταγραφή-έκπληξη έρχεται να ενισχύσει τις ακαδημίες του...

Πήρε νεαρό από την Βέροια ο Άρης!

Μια μετακίνηση που έχει όλα τα χαρακτηριστικά μεγάλου βήματος...

Πρεμιέρα με τρίποντο για την U17 της ΑΕΚ!

Η ΑΕΚ ξεκίνησε ιδανικά τη σεζόν στη Super League...

Με το… δεξί στη Super League U17 ο πρωταθλητής Παναθηναϊκός!

Ο Παναθηναϊκός δεν συνάντησε καμία δυσκολία και επικράτησε του...

Δυστυχώς δεν απέφυγε τα χειρότερα ο Κωνσταντέλιας – Χάνει τη σεζόν!

Ο φόβος έγινε πραγματικότητα. Ο Γιάννης Κωνσταντέλιας υπέστη ρήξη...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ