Τρίτη, 24/02/26
Τρίτη, 24 Φεβρουαρίου, 2026
Κόσμος

“Έγραψε” ιστορία ο νέος “Ιμπραΐμοβιτς”! (vid)

Ο… “διάδοχος” του Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς, Αλεξάντερ Ίσακ (γεννημένος στις 21/09/1999) “έγραψε” ξανά ιστορία καταρρίπτοντας δύο ακόμη ρεκόρ του Σουηδού σούπερ-σταρ της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Πιο συγκεκριμένα, ο νεαρός στράικερ της ΑΙΚ, έγινε ο νεότερος ποδοσφαιριστής που φόρεσε την φανέλα της πρώτης ομάδας της Εθνικής Σουηδίας σε ηλικία 17 ετών και 109 ημερών. Αξίζει να σημειώσουμε επίσης, ότι χθες έγινε και ο νεότερος σκόρερ στην φιλική αναμέτρηση της Σουηδίας με την Σλοβακία.

Ο Ίσακ βρίσκεται στην λίστα του “Guardian” με τους 60 κορυφαίους νέους ποδοσφαιριστές του πλανήτη που είναι γεννημένοι το 1999. Ενδιαφέρον για τον ίδιο έχουν δείξει έως τώρα η Ρεάλ Μαδρίτης, η Γιουβέντους αλλά και άλλα μεγάλα clubs της Ευρώπης.

Πάρτε μία “γεύση” από το πλούσιο ταλέντο του:

https://www.youtube.com/watch?v=Y8YY9tELc1U

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

“Ταλέντο μιας ολόκληρης γενιάς” – Η UEFA “υποκλίθηκε” σε Ελληνόπουλο!

Η UEFA γνωρίζει καλά τι ταλέντο υπάρχει στην Ελλάδα,...

Θρήνος στην Ακαδημία της Ηλιούπολης – “Εφυγε” νεαρός ποδοσφαιριστής!

Θρήνος στην Ακαδημία της ομάδας της Ηλιούπολης, όπου ξαφνικά...

Νίκη για την ΑΕΚ στη Λιβαδειά!

Η ΑΕΚ πέρασε με νίκη από τη Λιβαδεια, επικρατώντας...

Τρίποντο για τον Βόλο επί του Πανσερραϊκού!

Νίκη για τον Βόλο επί του Πανσερραϊκού με 3-0,...

Από δυο γκολ και… ισοπαλία για Ατρόμητο – Αστέρα!

Ατρόμητος και Αστέρας μοιράστηκαν τον βαθμό της ισοπαλίας μετά...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ