Παρασκευή, 19/04/24
ΑΕΚ

Δοκιμάζει νεαρά ταλέντα η ΑΕΚ!

Η AEK FC Development σε συνεργασία με το τμήμα σκάουτινγκ της ακαδημίας της “Ένωσης” θα πραγματοποιήσει τη Δευτέρα 30 Ιανουαρίου 2017, σειρά απο δοκιμαστικά τεστ στα Ιωάννινα για να αξιολογήσει νεαρούς ποδοσφαιριστές.

Το camp θα διοργανωθεί στις εγκαταστάσεις της συνεργαζόμενης ομάδας, Α.Ο. Ανατολής και δικαίωμα συμμετοχής έχουν παιδιά γεννημένα απο το 2001-2006. Ο αριθμός των παιδιών που θα αξιολογηθούν ανα ηλικιακό τμήμα δεν θα ξεπερνάει τα 24.

Με αυτό το τρόπο η ΑΕΚ εξακολουθεί να αξιολογεί και να ψάχνει νεαρά ταλέντα σε όλη την Ελλάδα, με στόχο να πάρει στις ακαδημίες της ότι καλύτερο μπορεί.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Ένωσης:

Η ΑΕΚ FC DEVELOPMENT NETWORK σε συνεργασία με το τμήμα Scouting της ακαδημίας ποδοσφαίρου της ΠΑΕ ΑΕΚ ανακοινώνει τον προγραμματισμό αξιολογήσεων νεαρών ποδοσφαιριστών στα Ιωάννινα.

Συγκεκριμένα, τη Δευτέρα 30 Ιανουαρίου 2017 στις εγκαταστάσεις της συνεργαζόμενης ομάδας Α.Ο. Ανατολής θα φιλοξενηθούν ποδοσφαιριστές γεννηθέντες από το 2001 ως το 2006. Οι προπονήσεις θα πραγματοποιηθούν σε 2 ζώνες (πρωινή και απογευματινή) παρουσία της Διεύθυνσης του Δικτύου Ακαδημιών της ΑΕΚ (κ. Ζελενίτσας και Σίσκος) και του υπεύθυνου του τμήματος Scouting της ΠΑΕ ΑΕΚ κ. Τόνι Σαβέβσκι.

Δικαίωμα συμμετοχής έχουν όσοι αθλητές το επιθυμούν, αφού όμως συμπληρώσουν την επισυναπτόμενη αίτηση και τη βεβαίωση παραχώρησης της ομάδας. Ο αριθμός των παιδιών που θα αξιολογηθούν ανά ηλικιακό τμήμα και ανά αγωνιστική θέση είναι περιορισμένος (συνολικά 24) και θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας. Κάθε αίτηση θα πρέπει να σταλεί στο e-mail stratosgarozis@yahoo.gr μέχρι Παρασκευή 27.1.2017.

Όλοι οι ποδοσφαιριστές θα πρέπει να παρευρίσκονται 30 λεπτά πριν την προγραμματισμένη ώρα έναρξης της κάθε προπονητικής ενότητας. Ακολουθεί το πρόγραμμα των αξιολογήσεων της Δευτέρας στο επισυναπτόμενο αρχείο.

ΕΠΙΣΥΝΑΠΤΟΜΕΝΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

Υπεύθυνος επικοινωνίας : Γκαρόζης Στράτος
Τηλέφωνο Επικοινωνίας : 6973 805020

Επίσης, τα στελέχη της ΑΕΚ θα παραβρεθούν από το Σάββατο 28 Ιανουαρίου στην πόλη των Ιωαννίνων για μια σειρά από δραστηριότητες στη συνεργαζόμενη ομάδα του Δικτύου της ΑΕΚ, Α.Ο. Ανατολής. Συγκεκριμένα, το Σάββατο και την Κυριακή 28 και 29 Ιανουαρίου θα πραγματοποιηθούν οι ακόλουθες δραστηριότητες:

• Παρακολούθηση αγώνων των τμημάτων του Α.Ο. Ανατολής,
• Σεμινάριο στους προπονητές της ακαδημίας
• Ομιλία – ενημέρωση στους γονείς για εκπαιδευτικά θέματα
• Κοπή της πίτας

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

UEFA Youth League

ΖΩΝΤΑΝΑ η μεγάλη μάχη του Ολυμπιακού με τη Νάντ!

Η μεγάλη μάχη του Ολυμπιακού με την Νάντ κάνει σέντρα, με τους ερυθρόλευκους να κυνηγούν μια θέση...
Ολυμπιακός

Η απίστευτη ηρεμία του Τζολάκη και η… θετική επιστροφή...

Οι δυο νεαροί ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού έμειναν... όρθιοι την ώρα που η μπάλα "έκαιγε" σε μια "καυτή"...
UEFA Youth League

Οι πιθανές ενδεκάδες του Ολυμπιακός – Ναντ!

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται την Ναντ σε λίγη ώρα και χρειάζεται τη νίκη για να φτάσει στον τελικό...
Ολυμπιακός

Με ήρωα τον Τζολάκη στους… “4” ο Ολυμπιακός!

Ο Ολυμπιακός κατάφερε να πάρει την μεγάλη πρόκριση στους "4" του Conference League, με τον νεαρό τερματοφύλακα...
Top10

Μια 10αδα από κορυφαίους… που ΔΕΝ σήκωσαν το ΤσουΛου!

Πολλοί αστέρες έχουν καταφέρει πολλά στην καριέρα τους, ωστόσο δεν κατάφεραν να φτάσουν στην κατάκτηση του Champions...