Αγγλία

Δανεικός στην Έβερτον ο 19χρονος Άντον Ντόνκορ! (vid)

Στην Αγγλία για λογαριασμό της Έβερτον θα συνεχίσει την καριέρα του ο 19χρονος ποδοσφαιριστής της Βόλφσμπουργκ, Άντον Ντόνκορ.

Ο νεαρός μεσοεπιθετικός θα αγωνιστεί στον σύλλογο του Μέρσεϊσαϊντ, με την μορφή δανεισμού μέχρι το ερχόμενο καλοκαίρι και ουσιαστικά θα ενισχύσει την U23 των “ζαχαρωτών“.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο νεαρός ποδοσφαιριστής μετά την επισημοποίηση της συμφωνίας:

“Είμαι πολύ χαρούμενος και ευγνώμων που βρίσκομαι εδώ. Γνωρίζω ότι η Έβερτον είναι ένας σπουδαίος σύλλογος και μου αρέσει ο τρόπος που αγωνίζεται. Ανυπομονώ να ζήσω την πρόκληση του αγγλικού ποδοσφαίρου! Το προπονητικό μας κέντρο είναι εντυπωσιακό! Οι διευκολύνσεις που παρέχει είναι πολλές και θέλω αμέσως να αρχίσω τις προπονήσεις εδώ. Πιστεύω ότι μπορώ να μάθω από από τους καλούς νεαρούς ποδοσφαιριστές που υπάρχουν στην ομάδα και ελπίζω να επιτύχουμε μαζί τους στόχους που έχουμε θέσει”

Δείτε τον σε δράση:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Τρίποντο για την U17 της ΑΕΚ επί του Παναιτωλικού!

Η ΑΕΚ κατάφερε να πάρει τη νίκη κόντρα στον...

Ματσάρα… πέντε αστέρων με νικήτρια την ΑΕΚ!

Η ΑΕΚ πήρε τη νίκη σε ένα ματς... ροντέο...

Έμειναν στην ισοπαλία οι Βόλος και Παναθηναϊκός!

Βόλος και Παναθηναϊκός "κόλλησαν" στην ισοπαλία με 1-1, στο...

Στάση… Ατρόμητος για την U15 του ΠΑΟΚ!

Ο Ατρόμητος "έσπασε" το απόλυτο νικών του ΠΑΟΚ και...

Εμφατική νίκη για την U17 του ΠΑΟΚ!

Ο ΠΑΟΚ κατάφερε να πάρει τη νίκη επί του...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ