Έρευνα

Αυτοί οι σύλλογοι “τροφοδοτούν” τις Εθνικές Ομάδες! (photos)

Οι σύλλογοι οι οποίοι “τροφοδοτούν” κατά κόρον τις Εθνικές Ομάδες ανά τον κόσμο έγιναν γνωστοί, μετά από σχετική έρευνα του Ποδοσφαιρικού Παρατηρητηρίου του Διεθνούς Κέντρου Αθλητικών Μελετών.

Τα στοιχεία της έρευνας αφορούν τις αναμετρήσεις των Εθνικών Ομάδων, που πραγματοποιήθηκαν το 2016, καταγράφοντας έτσι τον χρόνο που αγωνίστηκε ο κάθε ποδοσφαιριστής.

Πρώτη στην σχετική λίστα βρίσκεται η Γιουβέντους, η οποία είχε 21 ποδοσφαιριστές σε Εθνικές Ομάδες το 2016. Τα συνολικά λεπτά τα οποία αγωνίστηκαν ανέρχονται στα 12.524.

Δεύτερη ακολουθεί η Τότεναμ με 12.009 λεπτά, τρίτη η Μπαρτσελόνα με 10.802 λεπτά, τέταρτη η Άρσεναλ με 10.034 λεπτά, ενώ την πρώτη πεντάδα ολοκληρώνει η Ρεάλ Μαδρίτης με 9.989 λεπτά.

Στην 10η θέση συναντούμε την Σάουθαμπτον με 7.565 λεπτά. Οι “Άγιοι” είναι η μόνη ομάδα της πρώτης δεκάδας που δεν ανήκει στις λεγόμενες “μεγάλες”. Στην 13η θέση βρίσκεται η Φενέρμπαχτσε, η οποία είναι πρώτη από τις ομάδες που δεν ανήκουν στα πέντε κορυφαία πρωταθλήματα.

Τέλος, η Μουάνγκ Τόνγκ Γιουνάιτεντ από τη Μαλαισία (17η) είναι πρώτη από τα εκτός Ευρώπης κλαμπ.

Δείτε αναλυτικά την σχετική λίστα:

omades_perissoterous_diethneis

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Ο Παναθηναϊκός “χτύπησε” 16χρονο ταλέντο από τη Super League 2!

Ο Παναθηναϊκός απέκτησε ακόμη ένα ταλέντο για την Ακαδημία...

Ο Συλαϊδόπουλος θέλει να κρατήσει έναν νεαρό στη Ριο Άβε!

Ο Γκουστάβο Μάντσα έφτασε στον Ολυμπιακό το περασμένο καλοκαίρι...

Νέο ταλέντο στην Ακαδημία του Αστέρα!

Ένα ακόμα ταλέντο από τις ακαδημίες της Εράνης Φιλιατρών...

Οι Πορτογάλοι τσεκάρουν ταλέντο της U15 του Ολυμπιακού!

Η δουλειά που γίνεται στις ακαδημίες του Ολυμπιακού —...

Αναχώρησε για Γερμανία η U15 του ΟΦΗ!

Με προορισμό το Μάνχαϊμ της Γερμανίας αναχώρησε το πρωί...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ