Δευτέρα, 09/02/26
Δευτέρα, 9 Φεβρουαρίου, 2026
ΠΑΟΚ

Αυτή είναι η συμφωνία για Λάμπρου!

Ο 19χρονος φορ, Λάζαρος Λάμπρου (γεννημένος στις 19/12/1997) θα συνεχίσει τη καριέρα του ως δανεικός στον Πανιώνιο, με τον ΠΑΟΚ να βάζει σημαντικούς όρους στη συμφωνία.

Καταρχήν η συμφωνία είναι για 1,5 χρόνο, δηλαδή μέχρι το καλοκαίρι του 2018. Βέβαια ο “Δικέφαλος του Βορρά” έχει βάλει όρο που του επιτρέπει να πάρει τον ποδοσφαιριστή το καλοκαίρι του 2017 έναντι ενος ποσού.

Στο συμβόλαιο έχει μπει συγκεκριμένος αριθμός συμμετοχών, τον οποίο και θα πρέπει να καλύψει ο 19χρονος επιθετικός κατα τη διάρκεια της παραμονής του στους “Κυανέρυθρους”.

Μάλιστα αξίζει να σημειωθεί πως πριν επιτευχθεί η συμφωνία, ο προπονητής του ΠΑΟΚ, Βλάνταν Ίβιτς, μίλησε με τον νεαρό ποδοσφαιριστή και του μετέφερε πως δεν υπολογίζεται αυτή τη στιγμή. Ο Σέρβος τεχνικός τον ρώτησε αν θέλει να μείνει στη Θεσσαλονίκη και να δουλέψει ή αν θέλει να πάει στη Νεα Σμύρνη και να έχει ενεργό ρόλο στον Πανιώνιο.

Ο Λάμπρου επέλεξε το δεύτερο και πλέον μένει να δούμε αν η απόφαση του θα του βγει σε καλό. Σίγουρα την πήρε με γνώμονα τα αγωνιστικά λεπτά που πρέπει να πάρει για να βελτιωθεί και να επιστρέψει στους “ασπρόμαυρους” έτοιμος να πρωταγωνιστήσει.

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Σημαντική νίκη για την U15 του Ατρομήτου επί της Κηφισιάς!

Η U15 του Ατρομήτου επικράτησε με 3-0 της Κηφισιάς,...

Νίκη για τον Βόλο επί του Αστέρα για τη Super League U17!

Ο Βόλος πέρασε από το εμπόδιο του Αστέρα Aktor...

Συνεχίζει αήττητος ο ΠΑΟΚ – Πέρασε και τον Άρη!

Ο ΠΑΟΚ φαίνεται ασταμάτητος, αφού πέρασε το εμπόδιο και...

Μεγάλο διπλό του Λεβαδειακού στον ΟΦΗ!

Η U19 του Λεβαδειακού έφυγε από την έδρα του...

Πέρασε τον Παναθηναϊκό ο Ολυμπιακός!

Ο Ολυμπιακός κατάφερε να κερδίσει τον Παναθηναϊκό με 1-0,...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ