Σάββατο, 20/04/24
Ισπανία

Αυτά είναι τα νέα παπούτσια των Μέσι, Μπέιλ και Σουάρεζ! (photos)

Στην παρουσίαση του νέου “X16 Blue Blast” προχώρησε η “Adidas“. Το εν λόγω παπούτσι θα φορεθεί από ποδοσφαιριστές παγκόσμιας κλάσης όπως οι Λιονέλ Μέσι, Τόμας Μίλερ, Γκάρεθ Μπέιλ και Λουίς Σουάρεζ.

Στο εν λόγω μοντέλο παπουτσιού, λοιπόν, συνδυάζεται το εντυπωσιακό μπλε, τα ροζ χρώματα, η τεχνολογία “Non Stop Grid“, το ασύγκριτο κοντρόλ, το κορυφαίο “Purecut Sock System“, με κρυφά κορδόνια κάτω από το εξωτερικό στρώμα του παπουτσιού και το “Sprintframe” στην εξωτερική σόλα για μεγαλύτερη σταθερότητα ακόμα και στις απότομες αλλαγές της κατεύθυνσης.

Το παπούτσι θα διατεθεί στις εκδόσεις “Stadium“, “Cage” και “Street” με σόλα τεχνολογίας “Boost“. Αυτό προσφέρει επιλογές για κάθε τερέν, αλλά προσφέρεται και για εντυπωσιακό ποδοσφαιρικό λουκ εκτός γηπέδου.

adidas_shoe

Ωστόσο, οι προσθήκες στην σειρά “Blue Blast” δεν σταματούν εδώ! Ο Λιονέλ Μέσι το προσεχές διάστημα θα φορέσει το “Messi 16 Blue Blast“. Το μοντέλο αυτό είναι σχεδιασμένο πάνω στο στυλ παιχνιδιού του Αργεντινού σούπερ-σταρ και περιλαμβάνει χαρακτηριστικά όπως το “Sprintframe” στην εξωτερική σόλα για μεγαλύτερη σταθερότητα στις αλλαγές κατεύθυνσης με μεγάλη ταχύτητα, το “Agilityknit” που εξασφαλίζει το φόρεμα του παπουτσιού σε χρόνο μηδέν και το “Purecut Sock System“, το οποίο σε συνδυασμό με το “Pureagility Lining” προσφέρει απόλυτη εφαρμογή.

messi_adidas_shoe

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Κόσμος

Τα μεγαλύτερα ντέρμπι του πλανήτη – Υπάρχει Ελληνικό στη...

Το ποδόσφαιρο δεν θα μπορούσε να υπάρξει χωρίς τα ντέρμπι. Τα παιχνίδια εκείνα που φέρνουν αντιμέτωπους, ομάδες...
Ιταλία

Ένα Ελληνόπουλο… στους σκόρερ της Primavera!

Στην Ιταλία και στο πρωτάθλημα της Primavera ένα δικό μας παιδί... βγάζει "μάτια" και σκοράρει ακατάπαυστα. Ο λόγος...
Ισπανία

Ο Μπέλιγχαμ θα πάρει… τρελά λεφτά ως μπόνους!

Ο νεαρός αστέρας της Ρεάλ Μαδρίτης έχει πιάσει... αρκετούς στόχους την πρώτη του χρονιά με την ομάδα...
Old Stories

Η Ρεάλ έχασε τον “Λέβα” για… περίεργους όρους που...

Δεν υπάρχουν αυτά που ζητούσε από τον Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι η Ρεάλ. Ο Πολωνός αποτελούσε για πολλές ομάδες το...
Εθνικές Ομάδες

Η νέα φανέλα της Εθνικής απεικονίζει τη… Νίκη της...

Με πρωταγωνίστρια την εμβληματική Νίκη της Σαμοθράκης, το περίφημο γλυπτό της ελληνιστικής εποχής, παρουσιάστηκε η νέα εμφάνιση...