Πέμπτη, 25/04/24
Ατρόμητος

Σεμινάριο για προπονητές από την ΠΑΕ Ατρόμητος!

Η ΠΑΕ Ατρόμητος, αναμένεται να πραγματοποιήσει αύριο σεμινάριο, το οποίο θα έχει ως θέμα, την Μεθοδική και Αποτελεσματική Προπόνηση Ποδοσφαίρου στις Αναπτυξιακές Ηλικίες.

Αναλυτικά η επίσημη ανακοίνωση της ομάδας του Περιστερίου:

“Σεμινάριο με θέμα “Μεθοδική και Αποτελεσματική Προπόνηση Ποδοσφαίρου στις Αναπτυξιακές Ηλικίες” πραγματοποιεί αύριο η ΠΑΕ Ατρόμητος.

Θα το παρακολουθήσουν οι προπονητές των Τμημάτων Υποδομής της ΠΑΕ και του ΑΠΣ Ατρόμητος ενώ έχουν προσκληθεί οι προπονητές όλων των συλλόγων του Περιστερίου σε συνέχεια των ανοικτών συζητήσεων που έγιναν τις προηγούμενες μέρες και που έχουν ως στόχο μια νέα γέφυρα επικοινωνίας και συνεργασίας.

Θα παραστεί και ο προπονητής της ομάδας μας Γιώργος Κορακάκης ο οποίος θα ανταλλάξει απόψεις με τους προπονητές με άξονα την ενιαία φιλοσοφία των τμημάτων υποδομής της ΠΑΕ.

Το σεμινάριο θα διεξαχθεί στις 4 το απόγευμα στο θέατρο “Πολιτών”. Θα διδάξει ο Καθηγητής Ποδοσφαίρου στα ΤΕΦΑΑ Αθηνών και Υπεύθυνος Εκπαίδευσης του Δικτύου Σχολών Βαγγέλης Μπεκρής (φωτό από το περσινό σεμινάριο στο αθλητικό μας κέντρο).”

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Ιταλία

Στη Γιουβέντους μιλούν με τον… αντί – Αλέγκρι!

Ο Μασιμιλιάνο Αλέγκρι δύσκολα θα παραμείνει στον πάγκο της Γιουβέντους, με τις πρώτες πληροφορίες να αναφέρουν τον......
Άρης

Στην Κρήτη για ταλέντα ο Άρης!

Ο Άρης ψάχνει να βρει νεαρούς ποδοσφαιριστές για την Ακαδημία του και έτσι ξεκινά δοκιμές στους μελλοντικούς...
Σαουδική Αραβία

Ο Ράκιτιτς δείχνει το… μέλλον του Μόντριτς!

Ο Κροάτης αστέρας κοιτάζει πως να... φέρει το φιλαράκι του στα λημέρια του, για να συνεχίσει την...
Κωνσταντίνος Κωστούλας

Έχει έναν… βράχο με μέλλον ο Ολυμπιακός! (photos/vid)

Η μεγάλη επιτυχία του Ολυμπιακού έχει φέρει αρκετούς νεαρούς ποδοσφαιριστές στο... Ευρωπαϊκό προσκήνιο, που άφησαν θετικές εντυπώσεις. Συνεχίζοντας...
Γερμανία

Τούρκικο ενδιαφέρον για τον νεαρό Τζόλη!

Ο Χρήστος Τζόλης κάνει... παπάδες με την Φορτούνα Ντίσελντορφ, με το ενδιαφέρον να μεγαλώνει ολοένα και περισσότερο. Ο...