Ολυμπιακός (U17) - Παναθηναϊκός (U17)

Το post game του Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός! (photos)

Στο δεύτερο ντέρμπι της Super League, μεταξύ Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού, το σκορ δεν ήταν αναμενόμενο του ονόματος των δυο ομάδων, αφού το 0-0 κυριάρχησε στην αναμέτρηση.

Διαβάστε το ρεπορτάζ του αγώνα: (Ισόπαλο το “αιώνιο” ντέρμπι της U17!)

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Τάσος Θέος και ο Σκεντεράι στο talentabout.gr:

“Ήταν ένα ντέρμπι, θέλαμε πολύ το παιχνίδι και για βαθμολογικούς λόγους αλλά και γιατί παίζαμε στην έδρα μας. Ήμασταν ελαφρώς καλύτεροι, δεν μπορέσαμε να αξιοποιήσουμε τις ευκαιρίες που κάναμε, ειδικά στο πρώτο ημίχρονο αλλά και στο δεύτερο είχαμε κάποιες ευκαιρίες. Πιέσαμε, ρισκάραμε, δεν το καταφέραμε. Είναι και η ηλικία τέτοια, που τα παιδιά πρέπει να καταλάβουν περισσότερο κάποια πράγματα στο κομμάτι διαχείρισης παιχνιδιού. Το καλό είναι ότι είχαμε καλή εικόνα, δεν δεχτήκαμε πίσω γκολ, παρόλο που ο αντίπαλος είχε στις αντεπιθέσεις κάποιες ευκαιρίες. Κρατάμε τον έναν βαθμό και την καλή εμφάνιση κατά διαστήματα” είπε ο προπονητής του Ολυμπιακού, Τάσος Θέος.

“Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι, κυριάρχησε το πάθος, πιστεύω ήταν ένα δίκαιο αποτέλεσμα, προσπαθήσαμε, βγάλαμε αυτό που μας είπε ο coach και συνεχίζουμε. Ήταν ένα καλό αποτέλεσμα”, είπε ο ποδοσφαιριστής του Παναθηναϊκού, Σκεντεράι.

Δείτε photos από την αναμέτρηση

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Δυνατή κλήρωση για την Εθνική Ομάδα Νέων!

Στον πρώτο όμιλο της β' προκριματικής φάσης της League...

Δυνατά για τον νεαρό ποδοσφαιριστή της Τζιρόνα ο Ολυμπιακός!

Ο Ολυμπιακός κινείται δυναμικά για την απόκτηση του Ρόκα,...

Στην κορυφή του International Youth Cup η ΑΕΚ!

Διπλή διάκριση για τις ακαδημίες της ΑΕΚ σε διεθνές...

Ο ΟΦΗ κέρδισε την Ρέιντζερς και επιστρέφει γεμάτος εμπειρίες!

Με τον καλύτερο δυνατό τρόπο έκλεισε η συμμετοχή της...

Τα “κλειδιά” της U19 του Παναθηναϊκού στον Ζαζόπουλο!

Νέο κεφάλαιο στις ακαδημίες του Παναθηναϊκού. Ο Άγγελος Ζαζόπουλος...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ