Τετάρτη, 17/04/24
Παναθηναϊκός (U20) - ΠΑΟΚ (U20)

Πήρε το ντέρμπι της U20 ο ΠΑΟΚ!

Ο ΠΑΟΚ ήταν ο μεγάλος νικητής στο ντέρμπι της 13ης αγωνιστικής της Super League U20. Ο “δικέφαλος του Βορρά” πέρασε με το νικηφόρο 3-1 απο την έδρα του Παναθηναϊκού, ο οποίος υπέστη τη δεύτερη ήττα του στο πρωτάθλημα.

Ο ΠΑΟΚ προηγήθηκε μόλις στο 2ο λεπτός της αναμέτρησης με δράστη τον Γκαργκαλατζίδη, έπειτα απο ασίστ του Τζοβάρα. Ο Παναθηναϊκός προσπάθησε να μπει ξανά στο παιχνίδι, ωστόσο στο 19′ ο Ματθαίου έκανε το 2-0 για τους φιλοξενούμενους.. Οι “πράσινοι” κατάφεραν να μειώσουν πριν τη λήξη του ημιχρόνου, όταν στο 28′ ο Μαυρομάτης νίκησε τον Μούτσα, μειώνοντας το σκορ για την ομάδα του.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Παναθηναϊκός είχε τη κατοχή της μπάλας, ωστόσο δεν μπόρεσε να δημιουργήσει καλές ευκαιρίες στην εστία του Μούτσα. Στο 83′ μάλιστα ο Ματθαίου κέρδισε πέναλτι και ο Λύρατζης που ανέλαβε την εκτέλεση ευστόχησε, “κλειδώνοντας” τη πολύτιμη νίκη της ομάδας του.

Αυτή ήταν η δεύτερη ήττα σε 10 παιχνίδια για την ομάδα των Γιάννη Σαμαρά και Βαγγέλη Σάμιου. Απ την άλλη ο Πάμπλο Γκαρίσα είδε τους ποδοσφαιριστές του να παραμένουν για τέταρτο σερί παιχνίδι αήττητοι, κάτι το οποίο βοηθάει τους “ασπρόμαυρους” να αποκτήσουν αυτό που τους έλειπε, τη διάρκεια στην απόδοση τους.

Οι συνθέσεις:

Η σύνθεση της U20 του Παναθηναϊκού: Χαλκίδης, Βαλμάς, Μαυρομάτης, Ανδρέου, Σερβιλάκης, Μίγγος, Αγγελόπουλος, Μπουζούκης, Πίσπας, Παπανικολάου, Χατζηγιοβάννης

Έπαιξαν και οι Κουντουριώτης, Δημήτρουλας.

Η σύνθεση της U20 του ΠΑΟΚΜούτσα, Λύρατζης, Γιαλαμούδης, Δημητρίου, Δοδοντσάκης, Κυριλλίδης, Νουκάρης (65′ Μελετίδης), Καπρέτσος (55′ Χατζηδίμπας), Ματθαίου, Τζοβάρας, Γκαργκαλατζίδης (75′ Χατζηστραβός).

Δείτε πλούσιο φωτογραφικό υλικό του παιχνιδιού αλλά και video με τις καλύτερες φάσεις.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Ολυμπιακός

Σε πρώτο πλάνο η ανανέωση του Τζολάκη στον Ολυμπιακό!

Ο Ολυμπιακός έχει θέσει σαν προτεραιότητα του την ανανέωση του νεαρού κίπερ, που βλέπει το συμβόλαιο του...
Champions League

“Εμείς το φαβορί, εμείς θα περάσουμε!”

Ο προπονητής της Μπάγερν Μονάχου έδειξε πως η ομάδα του μπορεί να πάρει την πρόκριση στην επόμενη...
Viral

Παιδάκι έφτιαξε… τερματισμένο πορτρέτο του Ρονάλντο!

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο είδε ένα... παιδάκι από την Αφρική να φτιάχνει ένα τέλειο πορτρέτο με τον ίδιο. Νεαρός...
Ιταλία

“Παστέλωσε” γκολάκι επί της Γιούβε ο Κεραμίτσης!

Ο Δημήτρης Κεραμίτσης κατάφερε να "καρφώσει" ένα ωραίο γκολάκι κόντρα στη Γιουβέντους Στο 23ο λεπτό, συγκεκριμένα, ο 19χρονος...
Ολυμπιακός

Ο Ολυμπιακός κρατά Αλεξανδρόπουλο!

Η απόφαση για την παραμονή του Σωτήρη Αλεξανδρόπουλου στο Λιμάνι έχει παρθεί και άπαντες... δουλεύουν την μεταγραφή...