Super League U20

Οι MVP της Super League U20! (photos)

Το αμέσως προηγούμενο χρονικό διάστημα, η αγωνιστική δράση στην Super League U20 ήταν “πλούσια” και γεμάτη με ανατροπές και συγκινήσεις. Για αυτό τον λόγο το talentabout.gr σας παρουσιάζει τους πολυτιμότερους ποδοσφαιριστές του λίγο πριν το τέλος του πρώτου γύρου.

Οι ποδοσφαιριστές που έχουν ξεχωρίσει μέχρι τώρα είναι δύο! Ο λόγος για δύο από τα μεγαλύτερα ταλέντα του Ολυμπιακού (και όχι μόνο). Μάριο Βρουσάι και Θανάσης Ανδρούτσος έχουν “μαγνητίσει” μέχρι στιγμής τα βλέμματα όλων στο πρώτο μισό της Super League U20.

Οι δύο νεαροί είναι οι πρώτοι σκόρερ του Ολυμπιακού (αλλά και του πρωταθλήματος) και όπως είναι λογικό οι “Πειραιώτες” έχουν στηρίξει πάρα πολλά πάνω τους.

vrousai__Page_2

Ο Μάριο Βρουσάι (γεννημένος στις 02/07/1998) έχει πετύχει μέχρι στιγμής 11 γκολ και αποτελεί την πιο αξιόπιστη επιλογή του Βασίλη Βούζα για την επιθετική γραμμή της U20 του Ολυμπιακού.

pispas_androutsos__Page_2

Από την άλλη, ο Θανάσης Ανδρούτσος (γεννημένος στις 06/05/1997) έχει σκοράρει 10 φορές την φετινή σεζόν και όπως είναι λογικό, μαζί με τον Βρουσάι αποτελούν το εκρηκτικό δίδυμο της U20 του Ολυμπιακού.

Το μόνο σίγουρο είναι, πως αν οι νεαροί ποδοσφαιριστές συνεχίσουν να δουλεύουν με το ίδιο πάθος και την ίδια προσήλωση, δεν θα αργήσει η ώρα που θα γίνουν βασικά στελέχη και της πρώτης ομάδας του Ολυμπιακού.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Ο ΠΑΟΚ προχωρά για ένα μεγάλο ταλέντο της Βουλγαρίας!

Νέες λεπτομέρειες έρχονται από τη Βουλγαρία για την περίπτωση...

Πρόβλημα με φιλική αναμέτρηση της Εθνικής!

Δύο φιλικά στις 4 και 7 Ιουνίου για την...

Ανακοινώθηκε στον ΟΦΗ ο 15χρονος Φουστέρης!

Η Ακαδημία Playland της Σαντορίνης ανακοίνωσε τη μεταγραφή του...

Ο ΠΑΟΚ σε επαφές με Ακαδημία για την απορρόφηση των τμημάτων της!

Σε προχωρημένο στάδιο βρίσκονται οι επαφές ανάμεσα στην ΚΑΕ...

Η…Champion 4life U15 του ΠΑΟΚ!

Το τέταρτο συνεχόμενο τρόπαιο και το έβδομο συνολικά από...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ