Πέμπτη, 28/03/24
ΑΕΚ (U17) - Ολυμπιακός (U17)

Οι δηλώσεις των πρωταγωνιστών του ντέρμπι!

ΑΕΚ και Ολυμπιακός διασταύρωσαν τα “ξίφη” τους για δεύτερη φορά, μέσα στη σεζόν, με το αποτέλεσμα να είναι η ισοπαλία (1-1).

Διαβάστε το ρεπορτάζ: “ΑΕΚ – Ολυμπιακός σημειώσατε… Χ!”

Διαβάστε τις δηλώσεις, που έκαναν στο talentabout.gr, τρεις εκ των πρωταγωνιστών της αναμέτρησης:

Μάρκος Δήμος (προπονητής U17 ΑΕΚ): “Ήταν ένα παιχνίδι δυνατό, με δύο πολύ καλές ομάδες. Χαρακτηριστικό ήταν η δύναμη και η μαχητικότητα περισσότερο γιατί και οι δύο ομάδες φάνηκε ότι κυνηγούσαν το αποτέλεσμα. Κάθε ομάδα είχε από ένα ημίχρονο και θεωρώ ότι το αποτέλεσμα, όσο κι αν το γκολ το δεχθήκαμε στο 90+3′, είναι δίκαιο. Καλό είναι να δείχνουμε συγκέντρωση μέχρι και το τελευταίο δευτερόλεπτο, γιατί όπως έχουμε βάλει εμείς πολλά γκολ στο τέλος, σήμερα το δεχθήκαμε.  Αυτό ήταν ένα μάθημα για τα παιδιά, αλλά και για όλους μας. Συνεχίζουμε.”

Κωνσταντίνος Στυλιανόπουλος (ποδοσφαιριστής U17 ΑΕΚ): “Ήταν ένα δυνατό παιχνίδι. Οι δύο ομάδες είχαν τις ευκαιρίες τους, ήταν γενικά μοιρασμένο. Προηγηθήκαμε στο σκορ, ήμασταν καλύτεροι στο δεύτερο ημίχρονο και το γκολ που δεχθήκαμε ήρθε από εκεί που δεν το περιμέναμε, ήταν μία άτυχη στιγμή. Κρατάμε την εικόνα του παιχνιδιού, την ισοπαλία και τον έναν βαθμό, προχωράμε.

Τάσος Θέος (προπονητής U17 Ολυμπιακού): “Ήταν ένα καλό παιχνίδι για να βγάλουμε χρήσιμα συμπεράσματα και για τα παιδιά και για αυτό που δουλεύουμε στην εβδομάδα. Ήμασταν πολύ καλά προετοιμασμένοι, ξέραμε ότι η ΑΕΚ στην έδρα της είναι πολύ καλή, για αυτό είναι και στην πρώτη θέση και δεν έχει ηττηθεί εντός. Εμείς ήμασταν πολύ καλοί στο πρώτο ημίχρονο, είχαμε τις φάσεις να τελειώσουμε και να καθαρίσουμε το ματς πιστεύω, αλλά είχε κι ο αντίπαλος 1-2 ευκαιρίες από δικά μας λάθη. Οι δικές μας ευκαιρίες βγήκαν οργανωμένα από πλαγιοκοπήσεις. Δεν το καταφέραμε και εκεί κόντρα στην ροή της αναμέτρησης μετά από ένα λάθος της άμυνας βρεθήκαμε πίσω στο σκορ. Ξέρουμε ότι σε αυτές τις ηλικίες αγχώνονται περισσότερο τα παιδιά όταν βρίσκονται πίσω στο σκορ και όταν είσαι καλύτερος στο παιχνίδι, παρόλα αυτά δείξαμε ότι αντιδράσαμε αλλά δεν μας φτάνει αυτό, εμείς θέλαμε και την νίκη. Θα δουλέψουμε, ώστε στα επόμενα ματς με την ανάλογη εμφάνιση τα παιδιά να παίρνουν αυτό που τους αξίζει.”

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

This Is Sport... What?

Υπάρχει άθλημα που… τρως Pancakes και πέφτει ξύλο!

Ένα άθλημα που προέρχεται από το… μακρινό 1199 στα Μίντλαντς της Βρετανίας! Λέγεται Atherstone Ball Game και πρόκειται...
Old Stories

Ο Λεβαντόφσκι είχε φτάσει κοντά στον Παναθηναϊκό! – Γιατί...

Αλήθεια, πόσο διαφορετικός θα ήταν ο κόσμος αν γνωρίζαμε το τι θα είχε συμβεί στο μέλλον; Αυτό...
Ισπανία

“Ο Μέσι πρέπει να είναι ο επόμενος προπονητής της...

Άπαντες θα ήθελαν να δουν τον Μέσι ξανά στη Μπαρτσελόνα, ωστόσο υπάρχει και... κάποιος που τον θέλει...
Γερμανία

Γιατί η Ντόρτμουντ δεν “ψήθηκε” για τον… Ρονάλντο;

Ο Πορτογάλος αστέρας είχε προταθεί στη Μπορούσια Ντόρτμουντ, ωστόσο αυτή δεν το κυνήγησε.
Εθνική Ανδρών

“Ο αποκλεισμός πονάει, αλλά δεν θα πάψουμε να προσπαθούμε...

Ο αρχηγός της Εθνικής ομάδας έδωσε το... σύνθημα της επόμενης ημέρας, μετά τον αποκλεισμό από τη Γεωργία Ο...