Σάββατο, 27/07/24
Αγγλία

Ο νεότερος σκόρερ στην ιστορία της Λίβερπουλ! (photos/vids)

ΔΟΚΙΜΑΣΤΙΚΑ - TRIALS

Πληροφορίες - Ανακοινώσεις

Η Λίβερπουλ επικράτησε της Λίντς με 2-0 σε αγώνα για το League Cup Αγγλίας, ωστόσο τις εντυπώσεις έκλεψε ο νεαρός Μπένζαμιν Γούντμπερν (γεννημένος στις 15 Οκτωβρίου 1999), ο οποίος πέτυχε το παρθενικό του γκολ με τους “κόκκινους” και μπήκε στο πάνθεον της ιστορίας του συλλόγου.

woodburn_liverpool

Το κοντέρ στο “Anfield” σημάδευε το 81ο λεπτό, όταν ο 17 χρονών και 45 ημερών, Μπένζαμιν Γούντμπερν, έπαιρνε τη πάσα απο τον Βαϊνάλντουμ και με έναν κεραυνό μέσα απο την περιοχή την έστελνε για δεύτερη φορά στα δίχτυα της Λίντς και “σφράγιζε” παράλληλα την πρόκριση της Λίβερπουλ στα ημιτελικά του League Cup.

O ταλαντούχος χαφ, ο οποίος κατάγεται απο την Ουαλία, είχε κάνει ντεμπούτο μόλις το περασμένο Σάββατο, όταν είχε περάσει ως αλλαγή στο παιχνίδι, απέναντι στη Σάντερλαντ. Χθες (29/11) έγινε ο νεότερος σκόρερ στην ιστορία της ομάδας του Μέρσισαϊντ, ξεπερνώντας τον Μάικλ Όουεν, που κατείχε το συγκεκριμένο ρεκόρ απο τις 6 Μαϊου 1997, όταν είχε σκοράρει κόντρα στη Γουίμπλετον, σε ηλικία 17 ετών και 143 ημερών.

woodburn_klopp

Το Who is Who του Μπένζαμιν Γούντμπερν

Λόγω και της εθνικότητας του (Ουαλία), πολλοί τον συγκρίνουν με τον άσο της Άρσεναλ, Άαρον Ράμσεϊ. Πολύ γρήγορος έχει το γκολ στο παιχνίδι του και προσαρμόζεται εύκολα στις συνθήκες, καθώς έχει αγωνιστεί και ως επιτελικός μέσος, αλλά και ως επιθετικός. Πέρυσι αγωνίστηκε γα πρώτη φορά στην ομάδα U18 των “κόκκινων”, έχοντας εξαιρετική απόδοση και αφήνοντας πολλές υποσχέσεις για το μέλλον. Του αρέσει να ελέγχει το παιχνίδι και να οργανώνει τους συμπαίκτες του, ενώ έχει στοιχεία που θυμίζουν επίσης και τον  Στίβεν Τζέραρντ.

Το περασμένο καλοκαίρι έκανε προετοιμασία με την πρώτη ομάδα της Λίβερπουλ, καθώς ο Γιούργκεν Κλοπ τον εμπιστεύεται απόλυτα και δεν διστάζει να του το δείξει σε κάθε ευκαιρία. Έπαιξε και σε κάποια φιλικά παιχνίδια, βρίσκοντας και τότε το δρόμο προς τα δίχτυα.

Σε διεθνές επίπεδο, έχει αγωνιστεί μέχρι τώρα στις ομάδες U17 και U19 της Ουαλίας, ωστόσο δεν αποκλείεται να έρθει γρήγορα και το ντεμπούτο του στην πρώτη ομάδα.

Δείτε στο παρακάτω video στιγμές απο την εμφάνιση του κόντρα στη Λίντς, το πανέμορφο γκολ που πέτυχε 14 λεπτά μετά την είσοδο του στο γήπεδο,  αλλά και ενα video με τα κατορθώματα του απο τις μικρότερες ηλικιακά ομάδες της Λίβερπουλ:

https://www.youtube.com/watch?v=buq3WglOOoI

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Viral

Ο Μέσι αγόρασε… σπίτι γειτόνων επειδή τον ενοχλούσαν!

Μια ενδιαφέρουσα ιστορία έφερε από το... παρελθόν ο Ράκιτιτς, σχετικά με τον πρώην συμπαίκτη του, Λιονέλ Μέσι. Και...
Viral

Στα… “Πράσινα” ο Τσιμίκας – Δεν το “είδε” ο...

Ο Κώστας Τσιμίκας έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη του Άρνε Σλοτ, δείχνοντας την θέληση του αν κρατήσει τον...
Πορτογαλία

Η Μπενφίκα είναι… μανούλα στους νεαρούς – Πουλάει ακόμη...

Τι άλλο να κάνει η Μπενφίκα, παίρνει νεαρούς ποδοσφαιριστές και βγάζει... τρελά χρήματα από πωλήσεις. Πόσο μάλλον όταν...
Ισπανία

Η Παρί κάνει… ρελάνς για Νίκο Γουίλιαμς – Τη...

Η Παρί Σεν Ζερμέν θέλει να τη... σπάσει στη Μπαρτσελόνα και της "κλέψει" μια μεταγραφή, που οι...
ΠΑΟΚ

Συνεχίζουν να γράφουν για… Γερμανικές ομάδες και Κουλιεράκη!

Ο νεαρός ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ φέρεται να έχει μπει για τα καλά στο... ενδιαφέρον αρκετών Γερμανικών ομάδων. Ο...