Ολυμπιακός U20

Νικολάου: “Να σπάσουμε άλλο ένα ρεκόρ”!

Μιλώντας στο olympiacos.org, ο 18χρονος (γεννημένος στις 13/08/1998) ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού, Δημήτρης Νικολάου, στάθηκε στο ρεκόρ που “κρατά” η ομάδα του, αλλά και στους στόχους της.

Ο νεαρός είναι στόπερ και αγωνίζεται στην U20. Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

“Είναι ένα μεγάλο επίτευγμα το οποίο πρέπει να διατηρήσουμε. Αυτό δείχνει τη σωστή αμυντική λειτουργία της ομάδας πως δεν δέχεται επιθέσεις. Μας κάνει πολύ χαρούμενους γιατί όλα αυτά που δουλεύουμε στη προπόνηση βγαίνουν στους αγώνες. Πρέπει να συνεχίσουμε να ακούμε τους προπονητές μας και γιατί να σπάσουμε άλλο ένα ρεκόρ”, τόνισε αρχικά ο διεθνής αμυντικός.

“Οι προπονητές μας λένε πως πρέπει να δουλεύουμε συνεχώς και να έχουμε σε κάθε αγώνα καλύτερη εικόνα στο γήπεδο. Ο Ολυμπιακός είναι τεράστια ομάδα και κάθε χρόνο στόχος του είναι να πάρει το πρωτάθλημα. Αυτό προσπαθούμε και εμείς. Με σωστή δουλειά και ακολουθώντας τις οδηγίες των προπονητών ευελπιστώ να στεφθούμε και φέτος για 3η συνεχόμενη χρονιά πρωταθλητές”.

Ο Δημήτρης Νικολάου παίρνει μέρος στις προπονήσεις της πρώτης ομάδας του Ολυμπιακού και φυσικά το μεγάλο του όνειρο είναι να καθιερωθεί στην ομάδα: “Στόχος μου είναι να παίξω στη μεγάλη ομάδα του Ολυμπιακού να καθιερωθώ και να κάνω ότι καλύτερο μπορώ για το σύλλογο .Αυτό θα έρθει με σκληρή δουλειά,προσπάθεια και υπακοή σε αυτά που μου λένε οι προπονητές μας”.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

“Θερίζει” τις… ξένες αγορές για ταλέντα ο Παναθηναϊκός!

Ο Παναθηναϊκός βρίσκεται εδώ και καιρό σε μια διαδικασία...

Φέτος δεν “πιάνεται” η U15 του ΠΑΟΚ!

Υπάρχουν ομάδες που κερδίζουν και υπάρχουν ομάδες που κυριαρχούν....

“Ο Κιελίνι διαπραγματεύεται για το ελληνικό διαμάντι”!

Το όνομα του Χρήστου Μουζακίτη ακούγεται όλο και πιο...

Νίκη για την Εθνική και παραμονή στην League A!

Ακόμη μια σπουδαία εμφάνιση, ακόμη μια νίκη για την...

Το πρόγραμμα των ημιτελικών της Super League 2 U17!

Το πρόγραμμα της ημιτελικής φάσης για το πρωτάθλημα της...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ