Ολυμπιακός

Με… νέο “αίμα” πέρασε ο Ολυμπιακός από την Σπάρτη! (vid)

Έχοντας στο βασικό του σχήμα αρκετούς ποδοσφαιριστές από την U20, ο Ολυμπιακός επικράτησε με 1-0 της Σπάρτης εκτός έδρας, ολοκληρώνοντας έτσι με 3/3 την πρώτη φάση του Κυπέλλου Ελλάδος.

Πιο συγκεκριμένα, για την ομάδα του Πάουλο Μπέντο αγωνίστηκαν οι: Παναγιώτης Ρέτσος (γεννημένος στις 09/08/1998), Πραξιτέλης Βούρος (γεννημένος στις 05/5/1995), Κώστας Τσιμίκας (γεννημένος στις 12/5/1996), Γιώργος Μανθάτης (γεννημένος στις 11/05/1997) και ο Θανάσης Ανδρούτσος (γεννημένος στις 06/05/1997).

Ο Γιώργος Μανθάτης μάλιστα, πέτυχε στο 66′ το πρώτο του επαγγελματικό γκολ με την “ερυθρόλευκη” φανέλα, δείχνοντας έτσι ότι μπορεί να υπολογίζει σε εκείνον ανά πάσα στιγμή ο Πάουλο Μπέντο.

Ο Πορτογάλος τεχνικός μάλιστα μετά το τέλος το αγώνα δήλωσε:

“Είμαι ικανοποιημένος για την πρόκριση με τη μεγαλύτερη δυνατή συγκομιδή βαθμών και από το ότι δεν δεχθήκαμε κανένα γκολ σε τρία παιχνίδια. Αυτό θέλαμε από την αρχή και το καταφέραμε. Είμαστε επίσης ικανοποιημένοι που πολλά παιδιά από την ακαδημία συμμετείχαν και βοήθησαν σε αυτά τα ματς. Αυτός είναι επίσης ένας στόχος και ένας δρόμος για τον Ολυμπιακό. Σήμερα είχαμε απέναντί μας μια ομάδα που μας δυσκόλεψε, αλλά καταφέραμε παρόλα αυτά να πάρουμε μια καλή νίκη”.

Δείτε το γκολ του Μανθάτη που έκρινε την αναμέτρηση:

https://www.youtube.com/watch?v=O5WyEDabpAM

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Η Καλαμάτα ανακοίνωσε νεαρό από τον Ολυμπιακό!

Η Καλαμάτα βάζει τις τελευταίες πινελιές στο ρόστερ της...

Ο ΠΑΟΚ ολοκλήρωσε τη μεταγραφή νεαρού από την ΑΕΚ!

Ο ΠΑΟΚ κινήθηκε γρήγορα και αποφασιστικά για να αποκτήσει...

Η Μαρκό ανακοίνωσε νεαρό του Ατρομήτου με δανεισμό!

Η Μαρκό επένδυσε στον νεαρό ποδοσφαιριστή του Ατρομήτου, όπου...

Ο Αστέρας πήρε με δανεισμό νεαρό του Ολυμπιακού!

Ο Αστέρας AKTOR δεν κάνει απλώς μια μεταγραφή —...

Τρομερή Εθνική “εκτοξεύτηκε” στα Προημιτελικά!

Με νύχια και με δόντια, η Εθνική Εφήβων πέρασε...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ