Παρασκευή, 19/04/24
Ολυμπιακός

Επίσκεψη Καρεμπέ στην σχολή Ιωαννίνων του Ολυμπιακού! (photos/vid)

Επίσκεψη στην Σχολή Ιωαννίνων του Ολυμπιακού πραγματοποίησε ο Κριστιάν Καρεμπέ, το μεσημέρι της Δευτέρας.

Ο Γάλλος παλαίμαχος ποδοσφαιριστής των “ερυθρόλευκων” επισκέφθηκε τις εγκαταστάσεις των Ιωαννίνων μαζί με τον Τάσο Πάντο (προπονητής Ακαδημίας) και τον Βασίλη Νάνο (Διευθυντής δικτύου σχολών).

karembeu_ioannina_school

Τους ανθρώπους της “ερυθρόλευκης” ΠΑΕ υποδέχθηκαν οι κύριοι Γιώργος Μητσιόπουλος,  Τόλης Απόστολος (επικεφαλής της Σχολής) και Αλέκος Τάτσης (προπονητής της Σχολής) αλλά και οι προπονητές Γιώργος Κάκος, Νίκος Γκούρας, Κώστας Μπίλλυς και Γιώργος Φίλιας.

1585406

Στο περιθώριο της επίσκεψης στην Σχολή τιμήθηκαν ο Κριστιάν Καρεμπέ και ο Τάσος Πάντος, οι οποίοι στην συνέχεια και παρακολούθησαν τις προπονήσεις αλλά και…έμαθαν πολλά μυστικά της μπάλας στους μικρούς ποδοσφαιριστές (των οποίων ο αριθμός ανερχόταν στους 220).

Ο Σύμβουλος Στρατηγικής του Ολυμπιακού, Κριστιάν Καρεμπέ, μιλώντας στα παιδιά δήλωσε:

karembeu_ioannina_school

“Είμαστε πολύ περήφανοι που είσαστε εδώ μαζί μας γιατί όλοι ανήκουμε στην ίδια οικογένεια. Γνωρίζουμε πως είναι εδώ οι άνθρωποι που σας προπονούν, σας καθοδηγούν και πρέπει να τους ακούτε αφού θα σας βοηθήσουν να εξελιχθείτε. Όλοι εσείς εκπροσωπείτε το μέλλον μας. Γνωρίζετε ότι υπάρχουν σπουδαίες εγκαταστάσεις στον Πειραιά. Κάποιοι από εσάς ίσως καταφέρουν να γίνουν επαγγελματίες αλλά πάνω απ’ όλα έχει σημασία να γίνεται σπουδαίοι άνδρες και γυναίκες. Εμείς όπως λέει ο κ. Μαρινάκης “συνεχίζουμε να ονειρευόμαστε” εσείς όμως ίσως είστε η πραγματικότητα. Σας ευχαριστώ για την υποδοχή”.

Ο Τάσος Πάντος δήλωσε από την μεριά του:

karembeu_ioannina_school

“Για εμάς είναι μεγάλη χαρά που βρισκόμαστε στα Γιάννινα στην καινούργια μας Σχολή. Είναι μεγάλη υπόθεση για τον Ολυμπιακό να έχει Σχολή στα Γιάννινα και γενικά να έχει συνεργαζόμενες ομάδες σ’ όλη την Ελλάδα. Μέσα απ’ αυτή την διαδικασία μπορεί να βρει παιδιά που θα παίξουν στην πρώτη ομάδα. Είναι επίσης σημαντικό να υπάρχει συνεργασία με παιδιά όπως είναι ο Αλέκος (σ.σ Τάτσης) και το υπόλοιπο προπονητικό τιμ αφού είναι έμπειροι και με την δουλειά τους προωθούν τον αθλητισμό, το ποδόσφαιρο. Οι προπονητές της Σχολής μας δουλεύουν σοβαρά και με μεθοδικό τρόπο και εύχομαι η δουλειά τους να έχει καλά αποτελέσματα. Προσωπικά είμαι πολύ χαρούμενος που είμαι στην ιδιαίτερη πατρίδα μου τα Γιάννινα και ήρθα σ’ επαφή με τα παιδιά που φορούν τα κόκκινα του Ολυμπιακού σε μια πόλη που είναι μακριά από τον Πειραιά και σίγουρα μπορεί να έχει και άλλες προτιμήσεις. Ο Ολυμπιακός είναι τόσο μεγάλος σύλλογος, κλαμπ, και πρέπει να έχει σε κάθε πόλη της Ελλάδος και στο εξωτερικό μια Ολυμπιακή… φλέβα”.

Ο προπονητής της Σχολής των Ιωαννίνων, Αλέκος Τάτσης, δήλωσε:

1585403

“Είναι μια ημέρα χαράς για εμάς. Έχουν έρθει στη Σχολή μας τόσο σημαντικοί άνθρωποι που αποτελούν πρότυπα για τα παιδιά αλλά και για εμάς. Άνθρωποι όπως είναι ο Τάσος, που εκτός από συμπαίκτες είμαστε πολλά χρόνια και πολύ καλοί φίλοι αλλά και ο Κριστιάν με τον οποίο παίξαμε μαζί στον Ολυμπιακό. Δεν έχει ξαναγίνει κάτι τέτοιο στα Γιάννινα και ευελπιστούμε κάποια από τα παιδιά που είναι σήμερα εδώ να φτάσουν να φορέσουν την φανέλα του Ολυμπιακού, την οποία σεβόμαστε και υπηρετούμε όλα αυτά τα χρόνια”.

Τέλος, ο επικεφαλής της σχολής κ.Μητσιόπουλος δήλωσε:

1585393

“Είναι από τις πιο ωραίες στιγμές. Τα παιδιά έχουν χαρεί ιδιαίτερα. Περιμένουμε την επόμενη σας επίσκεψη και θα κατέβουμε και εμείς στον Πειραιά. Το καλοκαίρι ξεκινήσαμε τη συνεργασία με τον Ολυμπιακού και έχουμε 220 παιδιά τα οποία ευελπιστούμε ν’ αυξηθούν. Έχουμε μια πολύ όμορφη και αγαστή συνεργασία η οποία ελπίζουμε να συνεχιστεί για πολλά χρόνια. Ο Ολυμπιακός είναι ότι καλύτερο στην Ελλάδα, είναι τοπ επίπεδο στις υποδομές και εύχομαι να γίνει μια από τις μεγαλύτερες σχολές στην Ευρώπη”.

Δείτε σχετικό video από την επίσκεψη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Ολυμπιακός

Με ήρωα τον Τζολάκη στους… “4” ο Ολυμπιακός!

Ο Ολυμπιακός κατάφερε να πάρει την μεγάλη πρόκριση στους "4" του Conference League, με τον νεαρό τερματοφύλακα...
Top10

Μια 10αδα από κορυφαίους… που ΔΕΝ σήκωσαν το ΤσουΛου!

Πολλοί αστέρες έχουν καταφέρει πολλά στην καριέρα τους, ωστόσο δεν κατάφεραν να φτάσουν στην κατάκτηση του Champions...
Top5

Οι… τεμπέληδες τερματοφύλακες που πέρασαν από το ποδόσφαιρο!

Ανά την ιστορία του ποδοσφαίρου, έχουν καταγραφεί και “τζάμπα” περιπτώσεις ποδοσφαιριστών που πληρώνονταν χωρίς να παίρνουν καν...
Super League 2 U19

Το πρόγραμμα της 10ης αγωνιστικής της Super League 2...

Η Super League 2 U19 φέρνει ματσάρες με την 10η αγωνιστική της, που κάνει σέντρα το Σαββατοκύριακο. Αναλυτικά...
Ολυμπιακός (U19)

Ραντεβού με την… ιστορία για τον Ολυμπιακό!

Ο Ολυμπιακός ετοιμάζεται για μια μεγάλη μάχη αύριο (15:00) κόντρα στην Γαλλική Ναντ, για μια θέση στον...