Παναθηναϊκός

Η ευκαιρία του Ευαγγέλου με Ουζουνίδη!

Ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή…

Ο νεαρός Στέφανος Ευαγγέλου (γεννημένος στις 12/05/1998) προέρχεται από τα τμήματα υποδομής του Πανιωνίου. Όταν ο Παναθηναϊκός “έδειξε” ενδιαφέρον για τον 18χρονο, ο Μαρίνος Ουζουνίδης μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον ποδοσφαιριστή, “αναγκάζοντας” τους πράσινους να τον αποκτήσουν.

Ο Ευαγγέλου μετακόμισε στο Κορωπί στις 23 Ιουλίου του 2015 και από τότε μετρά πολλές συμμετοχές με την U20 του “τριφυλλιού”. Οι συμμετοχές σε φιλικά προετοιμασίας και η ανάγκη να αποδείξει την αξία του, οδήγησαν το νεαρό στην μεγάλη προσπάθεια για να φορέσει “επίσημα” την φανέλα της πρώτης ομάδας.

Ο Αντρέα Στραματσόνι κάλεσε κάποιους νεαρούς στις αποστολές της πρώτης ομάδας, άλλους τους χρησιμοποίησε, αλλά ο νεαρός Στέφανος περιμένει ακόμα την πολυπόθητη συμμετοχή. Πλέον με τον Μαρίνο Ουζουνίδη στον πάγκο του τριφυλλιού, ο Ευαγγέλου έχει την ευκαιρία να πάρει χρόνο συμμετοχής με την πρώτη, μιας και χαίρει κατά πολύ της εκτιμήσεως του Έλληνα coach.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο “νεός” προπονητής του Παναθηναϊκού γνωρίζετε με τον νεαρό, αφού οι δυο τους έχουν συνεργαστεί στον Πανιώνιο.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Πέρασε από την Καλαμάτα ο Ατρόμητος!

Ο Ατρόμητος κατάφερε να πάρει τη νίκη κόντρα στην...

Κέρδισε τον Ηρακλή και προκρίθηκε η U19 του Βόλου!

Η ομάδα του Βόλου επικράτησε με 2-0 του Ηρακλή...

Πήρε νίκη και πρόκριση στην Καλαμάτα η ΑΕΚ!

Η ΑΕΚ πήγε στην Καλαμάτα και έφυγε με την...

Ισόπαλο το ντέρμπι της Super League U15 στη Θεσσαλονίκη!

ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκός έμειναν στο 1-1, στο ντέρμπι της...

Πήρε ταλεντάκι από τον Αστέρα Βάρης η ΑΕΚ!

Η ΑΕΚ συνεχίζει σταθερά το πλάνο επένδυσης στις ακαδημίες...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ