Σάββατο, 27/07/24
Ατρόμητος

Η εμπιστοσύνη του Γιώργου Κορακάκη στους πιτσιρικάδες! (vids)

ΔΟΚΙΜΑΣΤΙΚΑ - TRIALS

Πληροφορίες - Ανακοινώσεις

Τουλάχιστον τέσσερις είναι οι ποδοσφαιριστές της U20 του Ατρόμητου, οι οποίοι κατά την διάρκεια της φετινής σεζόν έχουν πάρει άφθονο χρόνο συμμετοχής στην πρώτη ομάδα από τον Γιώργο Κορακάκη.

Ο λόγος για τους Δημήτρη Λημνιό (μεσοεπιθετικός), Αλέξανδρο Κατράνη (αριστερό μπακ), Σπύρο Νάτσο (αμυντικός μέσος) και Μιχάλη Μπαστακό (επιθετικός).

Ο Δημήτρης Λημνιός (γεννημένος στις 27/05/1998) με την πρώτη ομάδα του Ατρόμητου μετρά 9 συμμετοχές στην Super League και 3 στο Κύπελλο Ελλάδος, έχοντας 1 γκολ (κόντρα στην Λάρισα) και 1 ασίστ (κόντρα στην ΑΕΚ). Αν συνεχίσει έτσι θα αποτελέσει ένα από τα αναντικατάστατα μέλη της ομάδας του Περιστερίου.

Ο Αλέξανδρος Κατράνης (γεννημένος στις 04/05/1998) θα μπορούσε να χαρακτηριστεί εύκολα ο ποδοσφαιριστής“αποκάλυψη” για τον φετινό Ατρόμητο. Έχει αγωνιστεί μέχρι στιγμής σε συνολικά 6 παιχνίδια (4 στην Super League και 2 στο Κύπελλο Ελλάδος) και δείχνει ότι έχει όλο το μέλλον μπροστά του.

Ο Σπύρος Νάτσος (γεννημένος στις 09/06/1998) είναι και αυτός ένα ακόμη αναντικατάστατο μέλος της U20 των “Περιστεριωτών”. Με την πρώτη ομάδα μετράει μέχρι στιγμής μόλις 2 συμμετοχές σε παιχνίδια Κυπέλλου. Ο ίδιος, πάντως, δείχνει πως με συνεχή δουλειά και προσήλωση θα ηγηθεί κάποια στιγμή του κέντρου της ομάδας του Ατρόμητου.

Ο Μιχάλης Μπαστακός (γεννημένος στις 27/07/1996) μπορεί να πετύχει σπουδαία πράγματα στο μέλλον. Αγωνίζεται στην θέση του σέντερ-φορ, ενώ με την πρώτη ομάδα μετρά έως τώρα μόλις 2 συμμετοχές (στο Κύπελλο) πετυχαίνοντας μάλιστα και 1 γκολ (χθες κόντρα στον Πανθρακικό). Δείχνει πάντως έως τώρα να έχει τα φόντα να αποτελέσει βασικό γρανάζι της επιθετικής γραμμής της ομάδας του Περιστερίου στο μέλλον.

Ο Ατρόμητος “κρύβει” πολύ ταλέντο στις ακαδημίες του και σε λίγα χρόνια θα “πρωταγωνιστεί” στην πρώτη ομάδα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Viral

Ο Μέσι αγόρασε… σπίτι γειτόνων επειδή τον ενοχλούσαν!

Μια ενδιαφέρουσα ιστορία έφερε από το... παρελθόν ο Ράκιτιτς, σχετικά με τον πρώην συμπαίκτη του, Λιονέλ Μέσι. Και...
Viral

Στα… “Πράσινα” ο Τσιμίκας – Δεν το “είδε” ο...

Ο Κώστας Τσιμίκας έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη του Άρνε Σλοτ, δείχνοντας την θέληση του αν κρατήσει τον...
Πορτογαλία

Η Μπενφίκα είναι… μανούλα στους νεαρούς – Πουλάει ακόμη...

Τι άλλο να κάνει η Μπενφίκα, παίρνει νεαρούς ποδοσφαιριστές και βγάζει... τρελά χρήματα από πωλήσεις. Πόσο μάλλον όταν...
Ισπανία

Η Παρί κάνει… ρελάνς για Νίκο Γουίλιαμς – Τη...

Η Παρί Σεν Ζερμέν θέλει να τη... σπάσει στη Μπαρτσελόνα και της "κλέψει" μια μεταγραφή, που οι...
ΠΑΟΚ

Συνεχίζουν να γράφουν για… Γερμανικές ομάδες και Κουλιεράκη!

Ο νεαρός ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ φέρεται να έχει μπει για τα καλά στο... ενδιαφέρον αρκετών Γερμανικών ομάδων. Ο...