Ολυμπιακός U20

Δύο…17χρονοι “οδήγησαν” την U20 του Ολυμπιακού στην νίκη!

Με τα γκολ δύο 17χρονων ποδοσφαιριστών, η U20 του Ολυμπιακού επικράτησε 2-0 του Αστέρα Τρίπολης συνεχίζοντας έτσι το αήττητο σερί της στην Super League U20.

Ο λόγος για τον Αργύρη Καμπετσή (γεννημένος στις 6/5/1999) και τον Νίκο Πέιο (γεννημένος στις 17/6/1999). Ο Καμπετσής ήταν αυτός που έκανε το 1-0 για τους “ερυθρόλευκους” στο 45′. ενώ ο Πέιος ήταν εκείνος που ουσιαστικά “κλείδωσε” το τρίποντο της ομάδας του κ.Βούζα με τετ-α-τετ στο 81′.

Ο Αργύρης Καμπέτσης, αγωνίζεται στην θέση του αριστερού χαφ και είναι μέλος του Ολυμπιακού από το 2008, περνώντας ουσιαστικά από όλες τις ηλικιακές κατηγορίες των “Πειραιωτών”. Από την άλλη, ο Νίκος Πέιος αγωνίζεται στον χώρο του κέντρου και βρίσκεται στην Ακαδημία του Ολυμπιακού από πέρσι το καλοκαίρι, όταν οι ερυθρόλευκοι τον απέκτησαν με μετεγγραφή από τον ΦΑΣ Νάουσας.

Πρέπει να επισημάνουμε, ότι δεν ήταν η πρώτη φορά που…17χρονος βρήκε δίχτυα σε αγώνα της U20 του Ολυμπιακού. Αυτό είχε ξανασυμβεί και στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ (2-0), όταν τότε ο Γιώργος Ξενιτίδης είχε βάλει το όνομα του στον πίνακα των σκόρερ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

“Έδεσε” ένα μεγάλο ταλέντο του ο Αστέρας!

Ο Αστέρας προχώρησε στην αναπροσαρμογή του συμβολαίου του νεαρού...

Μόλις… οκτώ δευτερόλεπτα ήθελε η U15 της ΑΕΚ για ένα γκολ!

Η U15 της ΑΕΚ κατάφερε να επικρατήσει του Παναιτωλικού...

Μια γεύση από… πρώτη ομάδα πήρε η U19 του ΟΦΗ!

Μια αξέχαστη εμπειρία έζησαν το πρωί της Δευτέρας 6...

Τα γκολ του ΑΕΚ – Παναιτωλικός της Super League U17! (vid)

Η ΑΕΚ κατάφερε να πάρει χθες τη νίκη με...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ