Παρασκευή, 29/03/24
ΠΑΣ Γιάννινα (U17) - Παναιτωλικός (U17)

Από έναν βαθμό για τις U17 ΠΑΣ Γιάννινα και Παναιτωλικού!

H U17 του ΠΑΣ Γιάννινα αναδείχθηκε ισόπαλη (1-1), απέναντι στην αντίστοιχη ομάδα του Παναιτωλικού, σε παιχνίδι για την 12η αγωνιστική της Super League U17.

Οι “Γιαννιώτες” έκαναν το 1-0 μόλις στο 11′ με σουτ του Παπαδόπουλου, το οποίο κατέληξε στα δίχτυα του Καλαντζή. Η U17 του ΠΑΣ Γιάννινα θα μπορούσε κάλλιστα να “καθαρίσει” το ματς στο πρώτο κομμάτι του δευτέρου ημιχρόνου, αλλά στο 54′ όταν ο Καλαντζής έχασε την μπάλα μέσα από τα χέρια του, ο Εμβραΐζογλου δεν κατάφερε να στείλει την μπάλα στα δίχτυα από πλεονεκτική θέση.

Τελικά, η U17 του Παναιτωλικού “τσίμπησε” τον βαθμό της ισοπαλίας στο 60′, όταν ο Ντόβας με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι διαμόρφωσε το τελικό 1-1.

Μάλιστα, οι “Αγρινιώτες” θα μπορούσαν να φύγουν ακόμη και με το “διπλό” από τα Γιάννινα, αλλά στο 80′ η εκτέλεση φάουλ του Κοτρώτσου σταμάτησε στην συμβολή των δοκών.

Η σύνθεση της U17 του ΠΑΣ Γιάννινα: Πατσιούρας, Μέγας (90′ Καραμποΐκης), Τάτσης, Καραγεώργος, Γώγος, Λάγκας (77′ Γιωτάκης), Εμβραΐζογλου (77′ Νάνος), Λιάσος, Παπαδόπουλος Ελ., Παπαδόπουλος Κ. (52′ Τσούνης), Πήλιος.

Η σύνθεση της U17 του Παναιτωλικού: Καλαντζής, Ντόβας, Λιάβας, Μπακοδήμας, Ζότα, Τσιαντής (86′ Πανταζής), Πατίλας, Κοτρώτσος (86′ Μάντζιος), Βασιλάκης (46′ Θώδης), Καββαδίας (92′ Μπινιάρης), Αλόμπι (83′ Κατοφώλης).

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

This Is Sport... What?

Υπάρχει άθλημα που… τρως Pancakes και πέφτει ξύλο!

Ένα άθλημα που προέρχεται από το… μακρινό 1199 στα Μίντλαντς της Βρετανίας! Λέγεται Atherstone Ball Game και πρόκειται...
Old Stories

Ο Λεβαντόφσκι είχε φτάσει κοντά στον Παναθηναϊκό! – Γιατί...

Αλήθεια, πόσο διαφορετικός θα ήταν ο κόσμος αν γνωρίζαμε το τι θα είχε συμβεί στο μέλλον; Αυτό...
Ισπανία

“Ο Μέσι πρέπει να είναι ο επόμενος προπονητής της...

Άπαντες θα ήθελαν να δουν τον Μέσι ξανά στη Μπαρτσελόνα, ωστόσο υπάρχει και... κάποιος που τον θέλει...
Γερμανία

Γιατί η Ντόρτμουντ δεν “ψήθηκε” για τον… Ρονάλντο;

Ο Πορτογάλος αστέρας είχε προταθεί στη Μπορούσια Ντόρτμουντ, ωστόσο αυτή δεν το κυνήγησε.
Εθνική Ανδρών

“Ο αποκλεισμός πονάει, αλλά δεν θα πάψουμε να προσπαθούμε...

Ο αρχηγός της Εθνικής ομάδας έδωσε το... σύνθημα της επόμενης ημέρας, μετά τον αποκλεισμό από τη Γεωργία Ο...