Παρασκευή, 19/04/24
Γερμανία

“Χτύπησε” λίρα εκατό η Βέρντερ Βρέμης! (Vid)

Σίγουρα δεν είναι ο,τι καλύτερο να βλέπεις ένα δικό σου “παιδί” να διαπρέπει κάπου αλλού. Η Άρσεναλ έκανε το λάθος και τώρα το πληρώνει, αφού ο Σερτζ Γκναμπρί (γεννημένος: 14/6/1995) εξελίσσεται σε κάτι πολύ καλό χάρη στην Βέρντερ Βρέμης.

Ο Αρσεν Βενγκέρ τον ξεχώρισε με τη μια και σε ηλικία 16 χρονών τον πήρε από τη Γερμανία και τη Στουτγκάρδη. Έπειτα από έναν χρόνο έκανε ντεμπούτο στην Premier League και κάθε μέρα άκουγε τα καλύτερα από τον Αλσατό τεχνικό, ο οποίος πίστευε πολύ στο ταλέντο του. Ο Γκναμπρί έπαιρνε σιγά-σιγά τις ευκαιρίες του, όμως ποτέ δεν κατάφερε να βρει μόνιμη θέση στο ρόστερ των “κανονιέρηδων”. 

Ο Βενγκέρ δεν ήθελε να πουληθεί ο νεαρός ποδοσφαιριστής. Εξακολουθούσε να του λέει να κάνει υπομονή και να περιμένει για τις μεγάλες ευκαιρίες. Αυτές όμως δεν ήρθαν ποτέ. Απο το 2012 και έπειτα μέτρησε μόλις 19 συμμετοχές με τη πρώτη ομάδα των “κανονιέρηδων”.

Έτσι με το που εμφανίστηκε η Βέρντερ Βρέμης, ο 21χρονος άσος δεν το σκέφτηκε ιδιαίτερα και είπε το “ναι”. Η Άρσεναλ δεν ήθελε να κόψει τα “φτερά” του ταλαντούχου μέσου και γι αυτό δεν αρνήθηκε τα 5.000.000 ευρώ που πρόσφερε η γερμανική ομάδα.

Σε 9 παιχνίδια στη Bundesliga ο Γκναμπρί έχει σκοράρει ήδη 4 φορές, πραγματοποιώντας πολύ καλές εμφανίσεις. Αποκορύφωμα ήταν το χατ-τρικ που πέτυχε την Παρασκευή, στο ντεμπούτο του με τη πρώτη ομάδα της Γερμανίας.

Ο Σερτζ Γκναμπρί φαίνεται πως στη Βέρντερ Βρέμης βρήκε την ομάδα και τον χώρο που έψαχνε. Άρσεναλ και Αρσέν Βενγκέρ πλέον “χτυπάν” το κεφάλι τους στον τοίχο καθώς είδαν πως μόνο με τα λόγια δεν μπόρεσαν να κρατήσουν τον ταλαντούχο μέσο στο Λονδίνο.

Δείτε τον 21χρονο μέσο εν δράση:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Κόσμος

Τα μεγαλύτερα ντέρμπι του πλανήτη – Υπάρχει Ελληνικό στη...

Το ποδόσφαιρο δεν θα μπορούσε να υπάρξει χωρίς τα ντέρμπι. Τα παιχνίδια εκείνα που φέρνουν αντιμέτωπους, ομάδες...
Ιταλία

Ένα Ελληνόπουλο… στους σκόρερ της Primavera!

Στην Ιταλία και στο πρωτάθλημα της Primavera ένα δικό μας παιδί... βγάζει "μάτια" και σκοράρει ακατάπαυστα. Ο λόγος...
Ισπανία

Ο Μπέλιγχαμ θα πάρει… τρελά λεφτά ως μπόνους!

Ο νεαρός αστέρας της Ρεάλ Μαδρίτης έχει πιάσει... αρκετούς στόχους την πρώτη του χρονιά με την ομάδα...
Old Stories

Η Ρεάλ έχασε τον “Λέβα” για… περίεργους όρους που...

Δεν υπάρχουν αυτά που ζητούσε από τον Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι η Ρεάλ. Ο Πολωνός αποτελούσε για πολλές ομάδες το...
Εθνικές Ομάδες

Η νέα φανέλα της Εθνικής απεικονίζει τη… Νίκη της...

Με πρωταγωνίστρια την εμβληματική Νίκη της Σαμοθράκης, το περίφημο γλυπτό της ελληνιστικής εποχής, παρουσιάστηκε η νέα εμφάνιση...