Ολυμπιακός (U20) - Κέρκυρα (U20)

Τρεις “πιστολιές” και κορυφή για την U20 του Ολυμπιακού! (photos)

Ο Ολυμπιακός επέστρεψε στην πρώτη θέση της βαθμολογίας, επικρατώντας 3-0 της Κέρκυρας, παιχνίδι που διεξήχθη στο προπονητικό κέντρο Ρέντη.

Οι ερυθρόλευκοι έχασαν την πρώτη ευκαιρία στο παιχνίδι, όταν ο Βάρκας στο 3‘ έστειλε την μπάλα οριακά άουτ. Στο 9′ ο Τσιμίκας έκανε κούρσα από τα αριστερά, πάσαρε στον Ανδρούτσο, ο οποίος σούταρε πάνω στον γκολκίπερ των “Φαιάκων” και ο Βάρκας πήρε το ριμπάουντ για να γράψει το 1-0.

Στο 16‘ ο Τασιούλης με κεφαλιά δεν κατάφερε να διπλασιάσει τα τέρματα, μετά από σέντρα του Τσιμίκα. Στο 20‘ ο Λαδάς είπε πάλι “Όχι¨ στο σουτ εξ’ επαφής του Βάρκα. Οκτώ λεπτά μετά, ο Ολυμπιακός έχασε πολύ μεγάλη ευκαιρία να πετύχει το 2-0, όταν ο Βάρκας με κεφαλιά, έστειλε την μπάλα στο δοκάρι.

Στο 65‘ ο Βρουσάι ανέβασε το δείκτη του σκορ σε 2-0, όταν δοκίμασε το σουτ έξω από την περιοχή και η μπάλα κατέληξε στα δίχτυα. Το τελικό 3-0 σημείωσε ο Ανδρούτσος με πέναλτι, σε χέρι του Γκίτση.

Η σύνθεση της U20 του ΟλυμπιακούΣκαφίδας, Πανάγου, Τσιμίκας, Νικολάου, Τόλι, Λάμπρου, Τασιούλης (58′ Αντωνόπουλος), Χρήστου (58′ Ξενιτίδης), Βάρκας (70′ Καραμπέτσης), Ανδρούτσος, Βρουσάι.

Η σύνθεση της U20 της ΚέρκυραςΛαδάς, Τρεπεκλής, Γκίτσης (81′ Κυζιρίδης), Μοκοβίλα, Κοσκινάς, Βλάχος, Φωτακόπουλος, Γεωργόπουλος (54′ Τσιριγώτης), Ζαΐμάς, Κουλούρης, Γραμμένος

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

EURO U17

Στην Κύπρο το EURO U17 – Αυτοί θα διεκδικήσουν...

Το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα της κατηγορίας U17 κάνει σέντρα στην Κύπρο, για πρώτη φορά στα χρονικά. Ανάμεσα στις ομάδες...
ΗΠΑ

“Δεν ήθελα να φύγω από την Μπαρτσελόνα” – Ανακοίνωσε…...

Ο Αργεντινός αστέρας αναφέρθηκε στην απόφαση του να αποχωρήσει από τη Μπαρτσελόνα, αλλά και το πότε θα...
Εθνική Ανδρών

“Δεν είναι αποτυχία, είναι βήματα προς την επιτυχία”!

Η Εθνική μας ομάδα δεν κατάφερε να προκριθεί κόντρα στη Γεωργία, με αποτέλεσμα να επικρατεί απογοήτευση. Ο Οδυσσέας...
ΠΑΟΚ

“Ενα εξωπραγματικό ταλέντο”!

Ο Προπονητής του ΠΑΟΚ μίλησε για το μεγάλο του ταλέντο, λέγοντας τα καλύτερα λόγια. Ο Ραζβάν Λουτσέσκου έκανε...
Παναθηναϊκός

Τσεκάρει ταλέντο της Φενέρ ο Παναθηναϊκός!

Ο Παναθηναϊκός φέρεται να τσεκάρει την περίπτωση του νεαρού Τούρκου ποδοσφαιριστή, που ξεχώρισε ο Φατίχ Τερίμ. Όπως υποστηρίζει...