Ολυμπιακός (U20) - Κέρκυρα (U20)

Τρεις “πιστολιές” και κορυφή για την U20 του Ολυμπιακού! (photos)

Ο Ολυμπιακός επέστρεψε στην πρώτη θέση της βαθμολογίας, επικρατώντας 3-0 της Κέρκυρας, παιχνίδι που διεξήχθη στο προπονητικό κέντρο Ρέντη.

Οι ερυθρόλευκοι έχασαν την πρώτη ευκαιρία στο παιχνίδι, όταν ο Βάρκας στο 3‘ έστειλε την μπάλα οριακά άουτ. Στο 9′ ο Τσιμίκας έκανε κούρσα από τα αριστερά, πάσαρε στον Ανδρούτσο, ο οποίος σούταρε πάνω στον γκολκίπερ των “Φαιάκων” και ο Βάρκας πήρε το ριμπάουντ για να γράψει το 1-0.

Στο 16‘ ο Τασιούλης με κεφαλιά δεν κατάφερε να διπλασιάσει τα τέρματα, μετά από σέντρα του Τσιμίκα. Στο 20‘ ο Λαδάς είπε πάλι “Όχι¨ στο σουτ εξ’ επαφής του Βάρκα. Οκτώ λεπτά μετά, ο Ολυμπιακός έχασε πολύ μεγάλη ευκαιρία να πετύχει το 2-0, όταν ο Βάρκας με κεφαλιά, έστειλε την μπάλα στο δοκάρι.

Στο 65‘ ο Βρουσάι ανέβασε το δείκτη του σκορ σε 2-0, όταν δοκίμασε το σουτ έξω από την περιοχή και η μπάλα κατέληξε στα δίχτυα. Το τελικό 3-0 σημείωσε ο Ανδρούτσος με πέναλτι, σε χέρι του Γκίτση.

Η σύνθεση της U20 του ΟλυμπιακούΣκαφίδας, Πανάγου, Τσιμίκας, Νικολάου, Τόλι, Λάμπρου, Τασιούλης (58′ Αντωνόπουλος), Χρήστου (58′ Ξενιτίδης), Βάρκας (70′ Καραμπέτσης), Ανδρούτσος, Βρουσάι.

Η σύνθεση της U20 της ΚέρκυραςΛαδάς, Τρεπεκλής, Γκίτσης (81′ Κυζιρίδης), Μοκοβίλα, Κοσκινάς, Βλάχος, Φωτακόπουλος, Γεωργόπουλος (54′ Τσιριγώτης), Ζαΐμάς, Κουλούρης, Γραμμένος

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Ένα Ελληνόπουλο στους κορυφαίους δημιουργούς της Αμερικής!

Ένα Ελληνόπουλο, ένα δικό μας παιδί, ο νεαρός Νικόλας...

Εξέλιξη νεαρών ποδοσφαιριστών vs προπονητών!

Στο αναπτυξιακό ποδόσφαιρο η λέξη "εξέλιξη" ακούγεται πιο συχνά...

Ο κυκλικός κόμβος του “πουθενά” που δεν οδηγεί σε κανέναν δρόμο!

Σε ένα ανοιχτό χωράφι ανάμεσα στο Ζαλαέγκερσεγκ και το...

Χάλκινο στο Ευρωπαϊκό η νεαρή Μπρούσα!

Χάλκινο μετάλλιο για την Ελλάδα στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα πάλης...

Φινάλε με ισοπαλία για ΑΕΚ και Κηφισιά!

ΑΕΚ και Κηφισιά πήραν την τελευταία ισοπαλία της σεζόν,...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ