Ατρόμητος

Σύσκεψη για τις υποδομές του Ατρομήτου!

Μεγάλες αλλαγές έρχονται στις υποδομές του Ατρομήτου, μετά την συνάντηση που έγινε σήμερα στο Μαζαράκη.

Ο προπονητής της πρώτης ομάδας, Γιώργος Κορακάκης βρέθηκε σήμερα στην συνάντηση, για να βοηθήσει στο σχεδιασμό ενός καλύτερου μέλλον για τους ποδοσφαιριστές της ακαδημίας των δυτικών προαστίων. Στην συνάντηση συμμετείχαν οι Τόλης Αποστόλου (υπεύθυνος ακαδημιών)Λουκάς Καραδήμος, Σωτήρης Ρούσσης, Μαριέλα Νησιωτάκη, Δημήτρης Μπογατσιώτης αλλά και ο τεχνικός διευθυντής της πρώτης ομάδας, Γιάννης Αγγελόπουλος.

Οι προπονητές των U20, U17 και U15 μέσα στο επόμενο 10ημερο θα υποβάλλουν φάκελο με το προφίλ των ποδοσφαιριστών, για τη δημιουργία ενός ηλεκτρονικού αρχείου που ανά πάσα στιγμή θα μπορεί να το παρακολουθεί ο προπονητής της πρώτης ομάδας και το τεχνικό επιτελείο.

Τέλος αποφασίστηκε ότι το τεχνικό επιτελείο της πρώτης ομάδας θα επισκέπτεται τις ακαδημίες ανά τακτά χρονικά διαστήματα, προκειμένου να παίρνει μέρος στις προπονήσεις αλλά και να ενημερώνεται για την εξέλιξη των νεαρών ποδοσφαιριστών.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Μετά τον… πάγκο – Το ερώτημα είναι είσαι έτοιμος ή οχι;

Υπάρχουν παιδιά που από τα 13 μέχρι τα 16...

Ένα Ελληνόπουλο επέλεξε τη φανέλα της… Εθνικής Ουγγαρίας!

Μια ιδιαίτερη ποδοσφαιρική διαδρομή, που ενώνει τρεις διαφορετικές κουλτούρες...

Ο Ρονάλντο “τσίμπησε”… 100 ευρώ από γυναίκα στην Πάτρα!

Μία ιστορία που ακούγεται σαν σενάριο ταινίας, αλλά είναι...

Αποχώρησε από τον Ολυμπιακό ο Κουτσίδης και ανακοινώθηκε από τους Γερμανούς!

Νέος σταθμός στην καριέρα του Ισίδωρου Κουτσίδη, καθώς ο 21χρονος...

Και επίσημα κάτοικος… Νησιού ο Μουζακίτης!

Η Χαλ Σίτι επισημοποίησε την απόκτηση του Χρήστου Μουζακίτη,...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ