Σάββατο, 27/07/24
ΠΑΟΚ

Ρανγκέλοφ: Όνειρο μου να γυρίσω στον ΠΑΟΚ!

ΔΟΚΙΜΑΣΤΙΚΑ - TRIALS

Πληροφορίες - Ανακοινώσεις

Ο Μπόγκνταν Ρανγκέλοφ ανήκει στον ΠΑΟΚ, ωστόσο αγωνίζεται δανεικός στον Πιερικό. Τις προηγούμενες μέρες ήρθε στο προσκήνιο, εξαιτίας ενός γκολ που πέτυχε απέναντι στον Άρη στο “Κλεάνθης Βικελίδης”.

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στο Metrosport ο 19χρονος επιθετικός μίλησε για τον ΠΑΟΚ, τον Βλάνταν Ίβιτς, αλλά και το γεγονός πως ήταν μια “ανάσα” από τον Ολυμπιακό.

Ο Σέρβος ποδοσφαιριστής ξεκίνησε λέγοντας:

“Έπαιζα στον Ερυθρό Αστέρα. Δοκιμάστηκα στον Ολυμπιακό και ήμουν έτοιμος να υπογράψω συμβόλαιο. Τότε με πήρε τηλέφωνο ο Ιβιτς και μου είπε “έλα στον ΠΑΟΚ, θα είναι καλύτερα για εσένα και την καριέρα σου”. Τον εμπιστεύτηκα κατευθείαν”.

Εγώ πιστεύω πολύ στον Ιβιτς. Εχει φτιάξει πολύ μεγάλο όνομα στην Ελλάδα και είναι πολύ καλό παιδί. Θεωρώ ότι θα κάνει σπουδαία καριέρα και ως προπονητής. Ήμουν μαζί του ένα χρόνο στην U20 και τον έζησα. Με είχε πάρει και αποστολή με την ανδρική ομάδα στο περσινό παιχνίδι των πλέι οφ με τον Παναθηναϊκό”, ανέφερε αρχικά ο νεαρός φορ, για να συνεχίσει μετά:

“Θέλω να ολοκληρωθεί ο δανεισμός μου στον Αιγινιακό και μετά να συμμετάσχω στην προετοιμασία του ΠΑΟΚ. Στη συνέχεια θα δούμε. Θα κάτσω και θα περιμένω την ευκαιρία μου. Το πιο σημαντικό τώρα είναι να αγωνίζομαι και να έχω παιχνίδια στα πόδια μου. Σιγά σιγά πιστεύω ότι θα είμαι βασικός στον Αιγινιακό.

Το όνειρό μου είναι να γυρίσω στον ΠΑΟΚ, να βρίσκομαι στην πρώτη ομάδα και να περιμένω την ευκαιρία μου. Η θέση που μου ταιριάζει να παίζω, κυρίως, είναι δεξιά στην επίθεση ώστε να συνεργάζομαι με την σέντερ φορ. Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν μπορώ να παίξω είτε αριστερά, είτε στην κορυφή της επίθεσης”.

Στο τέλος αναφέρθηκε και στο γκολ που πέτυχε απέναντι στον Άρη:

“Είναι εάν ξέρεις ή δεν ξέρεις ποδόσφαιρο. Δεν υπάρχει κάτι ενδιάμεσο, είναι θέμα ταλέντου. Εγώ εκείνη τη στιγμή έκανα την κίνηση, απέφυγα τον αντίπαλο και σούταρα χωρίς να το πολυσκεφτώ”.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Viral

Ο Μέσι αγόρασε… σπίτι γειτόνων επειδή τον ενοχλούσαν!

Μια ενδιαφέρουσα ιστορία έφερε από το... παρελθόν ο Ράκιτιτς, σχετικά με τον πρώην συμπαίκτη του, Λιονέλ Μέσι. Και...
Viral

Στα… “Πράσινα” ο Τσιμίκας – Δεν το “είδε” ο...

Ο Κώστας Τσιμίκας έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη του Άρνε Σλοτ, δείχνοντας την θέληση του αν κρατήσει τον...
Πορτογαλία

Η Μπενφίκα είναι… μανούλα στους νεαρούς – Πουλάει ακόμη...

Τι άλλο να κάνει η Μπενφίκα, παίρνει νεαρούς ποδοσφαιριστές και βγάζει... τρελά χρήματα από πωλήσεις. Πόσο μάλλον όταν...
Ισπανία

Η Παρί κάνει… ρελάνς για Νίκο Γουίλιαμς – Τη...

Η Παρί Σεν Ζερμέν θέλει να τη... σπάσει στη Μπαρτσελόνα και της "κλέψει" μια μεταγραφή, που οι...
ΠΑΟΚ

Συνεχίζουν να γράφουν για… Γερμανικές ομάδες και Κουλιεράκη!

Ο νεαρός ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ φέρεται να έχει μπει για τα καλά στο... ενδιαφέρον αρκετών Γερμανικών ομάδων. Ο...