Παναθηναϊκός

Προς δανεισμό νεαροί του Παναθηναϊκού!

Ορατό είναι το ενδεχόμενο δανεισμού τουλάχιστον ενός εκ των νεαρών του Παναθηναϊκού, που προέρχονται από την U20.

Ο προπονητής του “τριφυλλιού”, Αντρέα Στραματσόνι θέλει να παραχωρήσει τους νεαρούς ποδοσφαιριστές προκειμένου να αποκτήσουν εμπειρίες, να “ψηθούν” έτσι ώστε στο μέλλον να επιστρέψουν “έτοιμοι”.

Ο λόγος για τους Ευαγγέλου, Μίγγο και Χατζηγιοβάννη, ποδοσφαιριστές που πραγματοποιούν εξαιρετικές εμφανίσεις με τους “πράσινους” στην Super League U20, την ώρα μάλιστα που ένας εξ’αυτών (Μίγγος) έχει πάρει σημαντικό χρόνο συμμετοχής και με την πρώτη ομάδα.

Πιο συγκεκριμένα είχε αγωνιστεί για περίπου 65′ κόντρα στον Ηρακλή στο παιχνίδι Κυπέλλου. Ο Χατζηγιοβάννης από την άλλη είχε αγωνιστεί για 20′ κόντρα στην Σταντάρ Λιέγης για την 4η αγωνιστική του Γιουρόπα Λίγκ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Σε καλό όμιλο η Εθνική Παίδων U17 στο Παγκόσμιο!

Στον 1ο όμιλο του Παγκοσμίου Κυπέλλου κάτω των 17 ετών...

“Αιώνια” παρουσία σε μεγάλο τουρνουά στην Ολλανδία!

Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός U19 ταξιδεύουν στην Ολλανδία για ένα...

Το νεαρό “πιστόλι” του Ολυμπιακού έχει θέσει… βάσεις για το μέλλον!

Ο Αγιούμπ Ελ Κααμπί αναδείχθηκε πρώτος σκόρερ της Stoiximan...

Νέα συστήματα διεξαγωγής για τις διοργανώσεις Εθνικών Ομάδων Ανδρών από το 2028!

Στη σημερινή Εκτελεστική Επιτροπή της UEFA, τελευταία πριν από...

Ο Παναθηναϊκός δοκιμάζει ταλέντα στην Κρήτη!

Στην Κρήτη πηγαίνει ο Παναθηναϊκός για να βρει το......

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ