Πέμπτη, 22/01/26
Πέμπτη, 22 Ιανουαρίου, 2026
Ιταλία

Πολύ καλό ξεκίνημα για τον Παπαδάκο στην Αταλάντα!

Θετικά είναι τα πρώτα δείγματα που έρχονται από τον 13χρονο Θανάση Παπαδάκο, που εντάχθηκε από την ακαδημία της Δήμητρας/Απόλλων στις ακαδημίες της Ιταλικής, Αταλάντα.

Ο νεαρός ποδοσφαιριστής μένει στο Μπέργκαμο με τον πατέρα του και αγωνίζεται στην ομάδα U14 της Αταλάντα. Ο Θανάσης δείχνει να προσαρμόζεται γρήγορα στις απαιτήσεις της νέας του ομάδας, ενώ αγωνίζεται με το νούμερο 10 στην πλάτη.

Μάλιστα ο Τρικαλινός ποδοσφαιριστής συμμετείχε πρόσφατα σε ένα τουρνουά που έγινε στην Λιθουανία με τη συμμετοχή ακαδημιών μεγάλων ομάδων, όπως είναι η Λίβερπουλ και η Ζενίτ.

Οι άνθρωποι της ακαδημίας της Αταλάντα γνωρίζουν το ταλέντο του 13χρονου και σε συνδυασμό με τον δυνατό του χαρακτήρα αλλά και με πολύ δουλειά έχει τα φόντα να εξελιχθεί σε έναν εξαιρετικό ποδοσφαιριστή.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Νεαρός της ΑΕΚ ανακοινώθηκε σε Ιταλική ομάδα!

Ο νεαρός ποδοσφαιριστής δόθηκε από την ΑΕΚ με δανεισμό...

Ο ΠΑΟΚ δάνεισε νεαρό ποδοσφαιριστή του σε ομάδα Γ’ Εθνικής!

Ο ΠΑΟΚ προχώρησε στον δανεισμό του νεαρού ποδοσφαιριστή της...

Η ΑΕΚ πήρε ταλέντο που αποχώρησε από τον Ολυμπιακό!

Η ΑΕΚ εκμεταλλεύτηκε την ευκαιρία και έκανε δικό της...

Εξ’ αναβολής τρίποντο για την U19 του Ολυμπιακού!

Ο Ολυμπιακός βρήκε το τρίποντο κόντρα στον ΟΦΗ, επικρατώντας...

Τέσσερις μεταγραφές και… τρία επαγγελματικά συμβόλαια στον Ολυμπιακό!

Ο Ολυμπιακός προχώρησε σε τέσσερις μεταγραφές για την Ακαδημία...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ